夫婦情感

跳至

首頁
45678...15

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

粉紅天空 發表於 21-4-11 21:18
9成男人俾老婆捉到就話知錯,同小3 斬纜。
咁如果老婆今次唔發現呢?

冇捉到,我估9成半人會繼續偷食
諗都諗到
有幾多個會突然間覺得自己玩夠要返屋企
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

crystal媽咪 發表於 21-4-11 21:42
冇捉到,我估9成半人會繼續偷食
諗都諗到
有幾多個會突然間覺得自己玩夠要返屋企

所以我認為果d唔係真係知錯... 係俾你捉到姐。
反正你都會原諒,下次偷食偷得再小心d

大宅

blue媽 發表於 21-4-11 10:56
所以我唔係好信,因佢呢兩年嘅大話大精湛,我自問都係警覺性高嘅人,但都比佢欺騙到,佢知道遊戲規則,玩女人, ...

同我老公好似,又係好老公好爸爸,但之前ot,成日whatapps,俾我發現左晴天霹靂,之後佢轉電話,轉埋工,咩同事都唔傾閒計,話會令我再信佢,我俾多次機會。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

粉紅天空 發表於 21-4-11 21:44

所以我認為果d唔係真係知錯... 係俾你捉到姐。

都係架
我以前會講俾我發現一定唔會原諒,但係好多人都話要俾一次機會。
睇下到時如果真係發現嘅時候情況係點
宜家言之尚早,針唔吉到肉唔知痛
但如我有懷疑,會搜集證據先,唔會即刻問

大宅

blue媽 發表於 21-4-11 21:03
同我老公好似(emoji),但佢就唔會叫G,佢好憎大6女人

其實我同你差不多,從知道到而家四個月了,小三直接揾我,話我知佢同我老公一齊,send晒D偷情記錄,幾時?去邊度?食過乜?做過乜,所有嘢都比我知,加上又有video, 又有偷讀音上床聲,又相!佢以為我全部睇哂後我会好嬲,唔要c6! 我有,我連離婚書都簽埋,但簽只是我比最後機會我c6要佢選擇!
c6回來,但小三繼續不断騷擾我,去一心以為咁男人簽左紙就等於離婚,但佢從無了解過幾個男人係會留低喺屋企。經過了第四個月,到今日佢地係我知範圍係冇聯絡,但我知小三仲未放棄。

男爵府

blue媽 發表於 21-4-11 19:03
佢銀行張咭係我手

有幾張銀行咭嘅人都好普遍

大宅

Cherry2012 發表於 21-4-11 21:47
其實我同你差不多,從知道到而家四個月了,小三直接揾我,話我知佢同我老公一齊,send晒D偷情記錄,幾時? ...

這小三好特別,佢自己亦有老公,有個1x嘅仔,最後去同我講嘅一句說話係「 我等緊佢離婚,佢又等緊我離婚,哩個世界無人會比到幸福佢只有我,祝我好運」
但係我冇搭過佢任何一句,其實個男人無同你見面,收工無同你聯絡,星期六日晤揾得,簽咗纸都唔離開屋企,口可以同你講到天花龍鳳,但身体好誠實!
小三目的只係要贏我,佢得唔倒都唔希望我得到,真係愛我c6? 如果真係愛就唔會每次都將所有野話俾我聽,佢唔講俾我聽,可能哩個秘密哩個戀情可以發展好耐!

大宅

blue媽 發表於 21-4-11 19:20
yes

我地兩個都換曬電話號碼,老公俾哂所有password我, GPS, 訓覺電話唔會再擺佢旁邊,wechat, IG, 所有嘢deleted。電話任check, 但當然無嘢睇

大宅

blue媽 發表於 21-4-11 17:58
咪話我傻架,亂諗野,佢冇出面搞搞震,佢真係好恐怖,佢真係冇內疚感架,呢三星期佢同以前一樣冇分別,一様好顧 ...

咁你有無叫佢改電話 block左個女人?
好似無野發生一樣? 真係影帝黎,你問佢點樣會識個女人返黎架,仲要咁多年最後都決定要小朋友,咁証明大家關係好好至會突然計劃要有下代,有時見到咁真係好難安心,做戲太好,個女人知唔知佢有家庭架

大宅

其實我同你差不多,從知道到而家四個月了,小三直接揾我,話我知佢同我老公一齊,send晒D偷情記錄,幾時? ...

好耐前我有個ex到我散至知佢有老婆,我同佢老婆講晒所有野再話唔會再搵佢老公,亦叫佢老公唔好再搵我再話成日諗起我,因為分手後佢老公仲間中搵我講下無聊野,最後我發現佢老公都係無轉電話,但佢本身有一個公司電話係開會用就用多左個個,男人有兩個電話都唔奇,起碼佢最後選擇返屋企。但小三唔放棄點搞

大宅

blue媽 發表於 21-4-11 09:52
個女人明知佢有老婆架,我老公仲同佢講,佢冇時間陪佢,佢都願意一齊,佢只要求我老公一得閒就打電話比佢,所以 ...

我c6都試過轉電話扮斬纜,但咪又係做樣比我睇,之後比我發現佢地仲有聯絡,男人說話真係唔可盡信,佢地最叻話被逼,又話怕小三會搵人搞我小朋友,所以唔可以唔見佢

複式洋房

ch14kwok 發表於 21-4-11 21:46
同我老公好似,又係好老公好爸爸,但之前ot,成日whatapps,俾我發現左晴天霹靂,之後佢轉電話,轉埋工,咩 ...

發生咗幾耐

大宅

blue媽 發表於 21-4-11 22:44
發生咗幾耐

傾左年幾,真係表白左幾個月

複式洋房

mnhk 發表於 21-4-11 22:31
我c6都試過轉電話扮斬纜,但咪又係做樣比我睇,之後比我發現佢地仲有聯絡,男人說話真係唔可盡信,佢地最 ...

咁即係佢自己打電話俾人,改電話有咩用等老婆信佢忠心不二,話被逼出軌咁老婆就會去僧個女人唔僧佢

大宅

Cherry2012 發表於 21-4-11 21:58
這小三好特別,佢自己亦有老公,有個1x嘅仔,最後去同我講嘅一句說話係「 我等緊佢離婚,佢又等緊我離婚, ...

宜家小三好奇怪,有正印做都唔滿足,係要做第三者想搞散人地個家,如果真係認為對方係真愛,相逢恨晚,就應該立即離婚再同對方一齊啦。

複式洋房

你老公個小三好強,好賤

大宅

stepandkev 發表於 21-4-11 22:45
咁即係佢自己打電話俾人,改電話有咩用等老婆信佢忠心不二,話被逼出軌咁老婆就會去僧個女人唔 ...

我係發現佢keep住舊號碼WhatsApp同人聯絡,check到佢同小三同時間online, 比我拆穿後,佢刪左個WhatsApp account, 可能再用其他號碼同小三聯絡啦。

複式洋房

粉紅天空 發表於 21-4-11 21:18
9成男人俾老婆捉到就話知錯,同小3 斬纜。
咁如果老婆今次唔發現呢?

發現盲點

複式洋房

CoiCoi 發表於 21-4-11 22:09
咁你有無叫佢改電話 block左個女人?
好似無野發生一樣? 真係影帝黎,你問佢點樣會識個女人返黎架,仲要 ...

己改tel no,個女人知佢有家庭

複式洋房

mnhk 發表於 21-4-11 22:50
我係發現佢keep住舊號碼WhatsApp同人聯絡,check到佢同小三同時間online, 比我拆穿後,佢刪左個WhatsApp a ...

男人要玩真係有好多方法如果佢唔搵人哋,改咗電話人哋應該唔會搵到佢

首頁
45678...15

尾頁

跳至