懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

大家好呢個係我喺呢度第一個開嘅貼,我二月三月keep住13號黎M, 有用apps計下日子去dodo,今日好心急就用咗Clearblue check, 但係好似好淺色但又好似唔知係唔係,想請教下大家嘅經驗
謝謝大家
我唔知點解貼唔到相,希望大家唔好介意睇睇
https://www.dropbox.com/s/ahe861 ... %2036%2005.jpg?dl=0

謝謝各位jm解答!遲左2日今朝再用棒棒好快就2條紅線(今次用曼秀倫敦),再去診所驗出咗懷孕證明4w5d

別墅

aaqqcat 發表於 21-4-12 18:42
大家好呢個係我喺呢度第一個開嘅貼,我二月三月keep住13號黎M, 有用apps計下日子去dodo,今日好心急就用咗C ...

有無相睇下呀

別墅

回覆 paperyuen 的帖子

謝謝你嘅回覆我唔知點解貼唔到相

別墅

大家好呢個係我喺呢度第一個開嘅貼,我二月三月keep住13號黎M, 有用apps計下日子去dodo,今日好心急就用咗C ...

過兩日再驗

男爵府

回覆 aaqqcat 的帖子

似係有線 我due date 唔係晨尿大概都係咁 有懷疑可以明天再驗下

別墅

回覆 o12345678 的帖子

我都覺得似係有,但係係過咗好耐我再睇先有,啱啱嗰陣時就唔係好明顯,同埋又好似條線得側邊有,中間又冇乜

別墅

回覆 o12345678 的帖子

我都唔係晨尿,不過衰心急,唯有試吓過多幾日再試吓

大宅

電子棒比較準,買電子果款驗晨尿吧!

別墅

回覆 MonieCora 的帖子

謝謝你的建議我會買來試吓!

男爵府

似係有條線,不過可以過多幾日要驗

別墅

似係有線呀,聽日用晨v再驗過,好孕:)

子爵府

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 親子王國15週年勳章

係有線呀
但都係好淺
過多兩日再驗過啦

別墅

NemoDory 發表於 21-4-13 13:13
係有線呀
但都係好淺
過多兩日再驗過啦

謝謝 但我係過左好耐 先見線,會唔會因而結果不準確?

首頁

尾頁

跳至