自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

反而留意到肥仔算幾識講野喎
先唔講193講既野
佢啲咀臉都幾討厭
同埋後面有把女人聲,佢講一句,個女人就笑,唔明有咩好笑
呢兩日多佢既報導,我見佢ig有個post 話自己既路線係高傲同串串貢
的確係有成功做到既
但難聽啲講就係冇禮貌同埋黑人憎囉。。。

子爵府

3Qlove 發表於 21-4-12 21:43
https://www.instagram.com/p/CNiMb_SDkpG/?igshid=1oumg43u97xq8

好反感!作為係新人 講啲咁既野 未紅先 ...
呢幾條騎呢怪,真係靠咁低莊先有人知佢乜水

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

唔識呢幾件騎呢怪,一d教養都冇!

子爵府

https://www.instagram.com/p/CNiMb_SDkpG/?igshid=1oumg43u97xq8

D咀臉衰到呢,好想一巴巴咁車落去

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

傳媒,妓者之名確實無誤。
下面啲回覆……

伯爵府

義氣仔女 發表於 21-4-12 23:16
我覺得依個193 個格有d似森美,一樣咁自以為是咁乞人憎

男爵府

花生油子 發表於 21-4-12 22:34
呢d後生仔以為得viutv得天下 真係井底蛙到,娛樂圈咩玩法都未知,就學人牙刷刷
...

同意到極點呀!我都係講,佢以為自己咩料呀!牙刷刷,邊個識得佢呀!講野又唔經大腦,話人地啲主持年幾大,平均50歲,其實而家班後生有幾多個會睇電視呀,有時間都上網打機啦,通常都過40歲以上嘅人睇電視多啦,30歲樓下如果睇得電視佢地多數都係電視咪啦,點會唔識得果D主持人先得㗎。

子爵府

義氣仔女 發表於 21-4-12 23:16
我覺得依個193 個格有d似森美,一樣咁自以為是咁乞人憎

佢應該改名為167

子爵府

減齡達人勳章

我又唔覺得佢係踩人 話人假歌手個D先係踩
佢最多都係寸少少 但仍然係講緊事實
事實係大部份大台觀眾年紀係較大 6號又真係40幾歲都做緊後生仔傾下計既主持

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

而家D後生EQ好低,之前另一個隊友攪到要quit,唔知佢地点係呢个圈生存

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

好心啦
睇下Viu收視率就知有冇人睇佢地?
有人睇都係睇Mirror 唔睇佢
博出位
193自己都老到30歲先成團
TVB星夢嗰班少年人做得佢仔女
請佢有自知之明
唔好咁囂張只會令人討厭

珍珠宮

班垃圾成日以為自己好勁,
成個香港各個階層都有佢地既人。
真心好笑

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

井底蛙

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

年紀大就係老野,話人係老野,都唔係踩?老咩野呀依家?狗口長不出象牙!

電視觀眾一向都係家庭觀眾,年紀偏大好正常,依家年輕人點會睇電視呀?大把節目,大把野睇,你估幾十年前只有電視娛樂咁單一咩?

水晶宮

回覆 3Qlove 的帖子

想問佢細個唔知睇咩台大架呢???

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

ChingYee123 發表於 21-4-13 09:23
年紀大就係老野,話人係老野,都唔係踩?老咩野呀依家?狗口長不出象牙!

電視觀眾一向都係家庭觀眾,年紀 ...

況且 6號 思想一啲都唔四張野,佢跟得個潮幾貼,轉數都快 佢有存在價值既。

講真唔講唔知佢四十幾歲,可能女友廿幾 都令佢變得年輕

男爵府

佢個花姐都係老野, 佢夠膽當面話花姐係老野, 我就讚佢有guts嘞~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢又樣衰、時時以為自己著衫好有品味、出道 3 年以為自己好紅,慳 d 啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

2024年龍年勳章

唔知做乜

水晶宮

回覆樓主:

用番佢個講法,193係咩嚟架?

首頁

尾頁

跳至