自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

bivian_bivian 發表於 21-4-14 05:58
呢期多人用呢隻
用緊類似但香港買貴好多

男爵府

Lalalac 發表於 21-4-14 12:11
用緊類似但香港買貴好多

淘寶都唔平, 仲要運費

象牙宮

keykeyman 發表於 21-4-13 18:29
見評價參差,唔知jm有無用過覺得好既推介?

不好用。買其它吧。
袋無法站立。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

我好耐之前買過, 結果第一次用就已經"certified", 結果全部餸都係要手拎返屋企

翡翠宮

減齡達人勳章

Onlok 發表於 21-4-14 10:05
本來想買宜家興嘅四轆膠箱,好彩無買,因為上小巴,巴士都麻煩,去街市又太巨。

...

膠箱拖起上嚟好嘈呀,我唔鐘意

大宅

回覆樓主:

去得買餸自然無手拎嘢,仲要下下咁樣拉住,我覺得唔好買仲有好多其他款

男爵府

回覆樓主:

吾好用,轆太細,放重野,好難拉

公爵府

回覆樓主:

差,超差,用一次已經爛,即掉

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一樣咁重

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

呢款唔好用

首頁

尾頁

跳至