潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問其實LV palm springs mini backpack 如果而家先買會唔會其實開始過氣, 定係仲係hot item嚟㗎? 諗緊好唔好入手...

別墅

我都想入手 諗住買定遲啲去旅行用

侯爵府

回覆樓主:

都out out地了,我嗰個都賣左好耐了

別墅

新出左個montsoris bb都幾靚

大宅

Becky.p 發表於 21-4-14 10:28
新出左個montsoris bb都幾靚

呢個個樣都幾好喔。可以斜咩嗎?個容量做咗draw string會唔會細好多同難開扣呢?

公爵府

cynicsaturn 發表於 21-4-14 01:59
想問其實LV palm springs mini backpack 如果而家先買會唔會其實開始過氣, 定係仲係hot item嚟㗎? 諗緊好唔 ...

其實冇話遲唔遲嘅,不過我又真係覺得佢好好用囉而家我都仲係成日用佢
幾個月前都唔算唔容易買家,我諗而家都唔係好易買到

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

monogram 唔會out...
新出個款montsoris BB反而個款無咁型, 但有手挽位

別墅

回覆 trin527 的帖子

唔係呀,而家有得online買了

別墅

回覆 stagea 的帖子

我反而覺得佢無咁明顯係一個書包,斜揹側揹靚d側揹有水桶袋效果

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Becky.p 發表於 21-4-14 11:08

我反而覺得佢無咁明顯係一個書包,斜揹側揹靚d側揹有水桶袋效果

montsoris BB有蓋同個扣, 有手挽位, 咁都唔似係backpack咩?

別墅

相比之下無咁明顯啫,無話佢完全唔似但Palm spring係成個outdoor書包咁既樣,個人覺得斜揹有d怪啫

大宅

cynicsaturn 發表於 21-4-14 01:59
想問其實LV palm springs mini backpack 如果而家先買會唔會其實開始過氣, 定係仲係hot item嚟㗎? 諗緊好唔 ...

我成日用,好好用,容易ok, 斜孭,側孭,著褲裙都得
我自己唔覺out. 不過我覺得monogram 襯件衫唔好太花

ada0707    發表於 21-4-15 10:02
wcpcelia    發表於 21-4-14 15:01

琥珀宮

Becky.p 發表於 21-4-14 11:37

相比之下無咁明顯啫,無話佢完全唔似但Palm spring係成個outdoor書包咁既樣, ...

哈...原來咁樣
咁我又覺得Palm spring斜揹無問題, 細細個都OK喎! 仲好cute下

男爵府

唔覺out...名牌backpack 咁多年數黎數去得嗰十款8款 鍾情backpack 款 選擇唔多

大宅

我就係見好似lv, cc, H 無咩mini backpack袋款揀,所以想買個casual 背包就睇返呢個款。。。

大宅

細細個好輕但裝到幾多野,唔使好錫住,係實用之選

水晶宮

網上見到,就嚟出新version

cynicsaturn    發表於 21-4-26 20:52

首頁

尾頁

跳至