潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我睇到2手網放售P22, 橄欖綠靚色,我可5可以放圖上來問下達人分辯真假意見!多謝幫忙!

男爵府

yanniecheung 發表於 21-4-14 18:39
我睇到2手網放售P22, 橄欖綠靚色,我可5可以放圖上來問下達人分辯真假意見!多謝幫忙!
...

不如攞去二手舖度驗啦,影相通常睇得唔清楚
同埋相去影嗰個,到時比另外一個你咪大件事

大宅

佢比幾張真貨圖你睇,到時交隻假貨比你都得嘅姐

男爵府

回覆 hattienail 的帖子

銅鑼灣區有邊間2手店比較可信?專門店係咪5會驗?🙏🏼🙏🏼🙏🏼

男爵府

回覆 lilycheunglily 的帖子

多謝意見👍🏼👍🏼🙏🏼🙏🏼

wcpcelia    發表於 21-4-15 14:42

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

可以去米蘭 check
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

yanniecheung 發表於 21-4-15 08:55

銅鑼灣區有邊間2手店比較可信?專門店係咪5會驗?🙏🏼🙏&#1 ...

你係買定賣?中要有間ginza我之前去過驗,同埋尖沙咀有間noble站都驗過,銅鑼灣唔識呀

男爵府

買,鐘意呢隻色,但又怕買到假貨😢

首頁

尾頁

跳至