夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Marv0826 的帖子

你朋友個老公現在有乜反應?1,死撐冇嘢,唔肯斷絕來往,會俾你朋友跟,冇單獨見小三
2 ,死撐冇嘢,唔肯斷絕來往,唔俾你朋友跟,仍有單獨見小三

如果係1,你朋友唔應該見小三,因為小三比你朋友更急。
如果係2,可以見。

見面如果和小三單獨見,你朋友必須冷靜,最好做到只聽不答,然後走。
如果有所謂中間人參予,中間人係佢嗰班人,一定會偏幫小三,最好帶支持你朋友嘅仔女一齊去。

單獨見面就最好唔好俾個男人去,以免小三在男人面前做戲,以防一時衝動變成僵局。

多人會面則最好叫個男人一齊去,到時在所有人面前扮暫時信佢地冇嘢,但為左安心,佢地要應承以後都不能單獨見面,而你朋友最好要求參加佢地聚會,打入佢地圈子。

別墅

mnhk 發表於 21-4-15 13:21
首先唔好單獨同小三面談,一陣小三耍手段錄音,可能令你朋友有麻煩。應該係老太太同老先生2個坐底傾清楚, ...

最睇唔過眼朋友都覺得對狗男女無野,覺得老太太呷乾醋,老太太又唔想將家醜外揚,唔想講俾人聽聽到爆房各樣,好委屈,所以我才幫忙問問大家。

我懷疑小三同佢老公係各自精彩。
小三單純為老先生既錢,所以想佢地離婚,但表面扮哂無辜。
老先生就覺得既要家庭,又要小三可以滿足自己下半身。
老太太唔想離婚但拒絕2女共侍一男,同埋唔想辛苦得來的錢分俾小三。

大宅

Marv0826 發表於 21-4-15 09:14
太太一直懷疑自己老公不忠,有一日明明說去A地方,太太到A地方找不到就打電話給老公。
老公說他在B地方, ...

一定有野,係去做咩程度

子爵府

其實最大問題係老先生!

今次係呢個小三下次可以喺另外一個小三!

我就會寧願選擇離婚分身家,以後唔駛傷身又傷心!

大宅

wingyaumama 發表於 21-4-15 14:53
其實最大問題係老先生!

你說得對~

聽樓主形容是老先生老太太,年紀應該都唔細了?既然仔女都大過,不如分左身家好好享受人生,好過繼續活系不信任下。

伯爵府

回覆樓主:

男人有些錢
老婆又年華老去
100個有99都會去滾
呢個走左又會有另一個來代替
一係接受咁既關係
一係離婚分錢各不相干
叫老太太試下搵自己興趣分下心
不要再花心思去諗老先生的下半身好了

男爵府

sasatt 發表於 21-4-15 17:24
男人有些錢
老婆又年華老去
100個有99都會去滾

老太太揸番個財權先,費事比小三呃晒

男爵府

Marv0826 發表於 21-4-14 22:09
代朋友問
朋友是上了年紀的模範夫妻,有幾個已成年的孩子,自從太太十多年前做手術後比較少夫妻生活,但人前人後表現恩愛。

小三是有婦之夫,比老先生年輕廿年,是老先生的行山伴。近這幾年老太太發現先生行跡鬼崇,明明說4人行山,卻原來跟小三單獨爆房。但只是知道他們有關係不是捉姦在床。

問題已表面化,小三跟老先生雙方矢口否認有性關係,但堅持不斬䌫。老太太多次在眾人前跟小三攤牌,小三總不作聲,令旁人覺得她是無辜被誤會。

現在小三要求跟老太太面談要求解決所謂的誤會,請教各位會怎樣處理?謝謝.

點解老先生咁大年紀仲搞基? 2個上年紀的男人搞埋一堆好核突, 我係老太太的話都頂唔順

wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PKFC 發表於 21-4-15 20:25
點解老先生咁大年紀仲搞基? 2個上年紀的男人搞埋一堆好核突, 我係老太太的話都頂唔順
我有睇
其實係咪打錯字???
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

文中後半部份有用「她」形容小三,相信是女的。有婦之夫應該只是筆誤。

別墅

唔好意思,係筆誤,小三係女人

別墅

wingyaumama 發表於 21-4-15 14:53
其實最大問題係老先生!

其實最大問題係唔想分身家後益左小三,老先生之前都係好好先生,係近幾年臨老入花叢咁囉。

子爵府

Marv0826 發表於 21-4-18 12:56
其實最大問題係唔想分身家後益左小三,老先生之前都係好好先生,係近幾年臨老入花叢咁囉。
...

冇話益唔益嘅,起碼攞咗自己份先!

如果小三氹掂老先生,到時成份比佢呃哂!

男爵府

Marv0826 發表於 21-4-18 12:37
唔好意思,係筆誤,小三係女人
噢....今次老太太大鑊, 臨老入花叢好麻煩, 我哥有位朋友正正就係咁, 太太係初戀, 幾十年係係好恩愛, 六十幾歲無啦啦識到個成五十歲的小三, 俾個小三電到頭家都不要.....
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

男爵府

代朋友問
朋友是上了年紀的模範夫妻,有幾個已成年的孩子,自從太太十多年前做手術後比較少夫妻生活,但人 ...

似乎有小三的老公有小小軟皮蛇控制不到小三,咁可以先認真同老公弄清楚他想點,如他不認,你就可以話咁我根她老公先了解下

公爵府

代朋友問
朋友是上了年紀的模範夫妻,有幾個已成年的孩子,自從太太十多年前做手術後比較少夫妻生活,但人 ...

堅持不斬纜?仲唔離婚?呢位老太太仲想討論啲乜嘢?

公爵府

Marv0826 發表於 21-4-15 14:11
最睇唔過眼朋友都覺得對狗男女無野,覺得老太太呷乾醋,老太太又唔想將家醜外揚,唔想講俾人聽聽到爆房各 ...

我的建議是離婚,至於財務問題,應該找律師處理,為自己爭取最大權益

子爵府

回覆樓主:

呢個小三都顛 約出黎傾 大佢約埋佢老公出黎對質囉
我會忍多排如果無斬纜我會離婚啦 完全唔尊重 呢d顛雞留番比老牛伯慢慢歎 又唔知玩開有無引

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至