自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

生日快樂,飲多杯水,打完好口渴

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

miriam 發表於 21-4-16 15:28
我下一針要 15/5

我老公係呢個星期調理身體先去打

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

男爵府

珍珠宮

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

blackberry 發表於 21-4-16 16:23
生日快樂,飲多杯水,打完好口渴

真係好口乾咁,返屋企先飲水lu
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

柔伊 發表於 21-4-16 16:24
我老公係呢個星期調理身體先去打

我囡未夠 18 歲,等下先
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

生日快樂
好好休息再去慶祝生日

公爵府

miriam 發表於 21-4-16 14:57
等緊打

P.S. 打完,休息緊

水晶宮

miriam 發表於 21-4-16 14:57
等緊打

P.S. 打完,休息緊

自由太多會令世人失去平衡

王國長老

Swany288 發表於 21-4-16 16:36
生日快樂
好好休息再去慶祝生日

返去接埋我囡,今晚同我媽食飯

大宅

回覆 miriam 的帖子

Happy Birthday

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

大宅

王國長老

jeniccc 發表於 21-4-16 16:44
回覆 miriam 的帖子

Happy Birthday

多謝晒

珍珠宮

生日快樂
身體健康

我的第二針又是落在我的生日, 早前被取消的復必泰, 由政府安排的日期.

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

王國長老

edhepp 發表於 21-4-16 17:06
生日快樂
身體健康
祝你生日快樂~~

珍珠宮

miriam 發表於 21-4-16 17:23
祝你生日快樂~~

多謝先, 但要再過兩個星期

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至