自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

象牙宮

Chowying 發表於 21-4-16 17:04
點解個問題會去咗呢個方向嘅, 咁 客人 入去睇衫都一樣睇價錢㗎
...
當中發生咩事無人知,
只係單方面片面之詞 ,有jm講開咪咁講。

珍珠宮

20150618bb 發表於 21-4-16 16:57
如果佢甘樣對客人,遲早都會關門大吉,又何需你費心

奇怪佢好多年架喇,但我都係好有禮貌地入去,一樣係態度好差好似阻住佢甘,話要預約,其實佢應該大大隻字post係店面,相信好多人唔知原來阻住佢

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

mercurycc 發表於 21-4-16 17:07
當中發生咩事無人知,

我明白,其實我都唔係想講今次件事係點樣, 而係炒款呢樣嘢其實邊度防到㗎, 多年前 我老爺唔喺舖頭, 結果個夥記爭啲得失個貴客, 想 趕人哋出去, 其實買唔買嘢,係咪嚟抄你嘅,唔係面上面咁容易睇到㗎
總有離別的時候

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

要預約真係幾搞笑

大宅

點解個問題會去咗呢個方向嘅, 咁 客人 入去睇衫都一樣睇價錢㗎
...

正常睇款,第二睇價錢,之後再睇個款及size合唔合身。。。乜唔係咁架咩?

侯爵府

ahpoo 發表於 21-4-16 17:07
奇怪佢好多年架喇,但我都係好有禮貌地入去,一樣係態度好差好似阻住佢甘,話要預約,其實佢應該大大隻字p ...

嘩,我住個附近好幾年,真係一直都唔知原來有間咁巴閉既店係個度,真係好奇怪,租得私人屋苑商場仔但咁既態度,咁點解佢唔租樓上鋪呢?橫掂都要預約先睇得,咁即係只做熟客?咁洗鬼租商場咩

大宅

ahpoo 發表於 21-4-16 17:02
你一講預約我就知邊間係好串架,所以我都係中一次伏,無下次其實d衫好普通姐 ...

多謝你和應,證明我無冤枉佢,但佢當時的嘴臉乞人憎到。。。呢

珍珠宮

tung0409 發表於 21-4-16 17:12
嘩,我住個附近好幾年,真係一直都唔知原來有間咁巴閉既店係個度,真係好奇怪,租得私人屋苑商場仔但咁既 ...

係呀好多年!

大宅

mercurycc 發表於 21-4-16 17:07
當中發生咩事無人知,

其實我都想叫佢出黎擺個雷台同我鬧過

珍珠宮

LFC公主 發表於 21-4-16 17:13
多謝你和應,證明我無冤枉佢,但佢當時的嘴臉乞人憎到。。。呢

我果次都勁嬲,不過算啦佢少左個客姐

大宅

tung0409 發表於 21-4-16 17:12
嘩,我住個附近好幾年,真係一直都唔知原來有間咁巴閉既店係個度,真係好奇怪,租得私人屋苑商場仔但咁既 ...

我都想知預約但又打開門係咩玩法?

伯爵府

我已經習慣不入細鋪,佢哋有啲喜怒無常

大宅

ahpoo 發表於 21-4-16 17:14
係呀好多年!

仲要好多年????

咁奇?

大宅

ahpoo 發表於 21-4-16 17:16
我果次都勁嬲,不過算啦佢少左個客姐

少極都未執???真激氣

不過建議佢唔好開舖啦,佢太有性格

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

ahpoo 發表於 21-4-16 17:07
奇怪佢好多年架喇,但我都係好有禮貌地入去,一樣係態度好差好似阻住佢甘,話要預約,其實佢應該大大隻字p ...
可能佢唔想做,但背後的人士要..............................

大宅

chadtanner 發表於 21-4-16 17:17
我已經習慣不入細鋪,佢哋有啲喜怒無常

我做左咁多年人都未試過咁。。。被對待過的

唔招呼唔緊要,唔好咁樣趕客噴消毒噴霧在我掂過的衫上丫?我都無做咩得罪佢。。。為咩呢?

大宅

回覆樓主:

聽幾位有同樣經歷後我即刻順返條氣

親子網真是很好的訴苦站

我開心返少少了

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

LFC公主 發表於 21-4-16 17:15
其實我都想叫佢出黎擺個雷台同我鬧過
甘你就中左佢計,佢可能唔自在生意,係想搵的法律上野..........去

大宅

20150618bb 發表於 21-4-16 17:20
可能佢唔想做,但背後的人士要..............................

情婦?有人打本比佢過日神?個女人個樣都好"靚女"的天姿國色 ......真⁉

子爵府

...

我都覺得話怕同行抄款呢樣野好吊詭
FB 賣衫果啲都係咁啦!價錢又唔講,尺寸都冇
賣嘅衫褲唔係自己設計,其他同行撞款又話人哋跟佢,價錢又貴過人,態度又唔好點生存呀?

首頁
12345...7

尾頁

跳至