自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問有無認識人最近在政府做過小腸氣手術?想問收費如何?

侯爵府

kingawa 發表於 21-4-16 15:47

當年凈只比住院費,兒童好似幾十蚊日,覆診就專科60蚊,因不是最近,有冇加價就唔知

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

好似好平,平到唔記得幾錢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

登記費75
每日120

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

kayen 發表於 21-4-16 15:55
當年凈只比住院費,兒童好似幾十蚊日,覆診就專科60蚊,因不是最近,有冇加價就唔知
...

你咁講有番d印象,真係平到唔相信

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔係只係住院費咩?

子爵府

我只知政府通波仔, 裝心臟起搏器要自費
其實仲有咩要自費??

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kingawa 發表於 21-4-16 15:47

政府只收住院費,埋單幾百蚊,但小腸氣要唔要排期?(emoji)一般都唔等得吧,有冇買保險?有啲保險包的

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

以期前聽個朋友講,佢要排幾年。我自己就很多年前係私家做手術。保險claim左六成,自己要俾萬幾蚊。

伯爵府

blackberry 發表於 21-4-16 16:06
政府只收住院費,埋單幾百蚊,但小腸氣要唔要排期?(emoji)一般都唔等得吧,有冇買保險?有啲保險包的
...

謝謝大家的回覆。排覆診也要一年!是家裏的工人姐姐。
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

首頁

尾頁

跳至