自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

一早book期預未嚟m,點知檢查時醫生話我經期嚟,勁樣衰,佢話抹片未必準,有無人試過要再做?

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

好似m緊無得做,我通常一黎M就打去約下一個星期

琥珀宮

cindy618 發表於 21-4-17 16:47
一早book期預未嚟m,點知檢查時醫生話我經期嚟,勁樣衰,佢話抹片未必準,有無人試過要再做?
...

一知黎m,就應該改期啦。
唔會係原本無,做緊檢查才突然來m吧?!

水晶宮

回覆樓主:

即係點
你自己唔知M
要醫生見到話你知?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

俾個好意頭醫生?

伯爵府

如果唔係流到好勁,可照做。如第4,5日咁。我剛做完,第4日做,醫生話冇問題。但第2,3日就唔得。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

木土土 發表於 21-4-17 17:34
一知黎m,就應該改期啦。
唔會係原本無,做緊檢查才突然來m吧?!

係,一早去睇醫生,出門口都無,都無準備m巾

瑪瑙宮

BKsquare 發表於 21-4-17 17:42
即係點
你自己唔知M
要醫生見到話你知?

係,一早去睇醫生,出門口都無,都無準備m巾

瑪瑙宮

ivycwl 發表於 21-4-17 17:53
如果唔係流到好勁,可照做。如第4,5日咁。我剛做完,第4日做,醫生話冇問題。但第2,3日就唔得。
...

後來護士都咁講,護士話其實無大問題,所以我都有啲疑惑

男爵府

我又係本身一早約左月尾做
但我月頭計到自己月尾會黎m, 所以打左去改期改月中做
之前試過第5日去做,俾醫生話我應該等乾淨晒先黎

瑪瑙宮

millk1106 發表於 21-4-17 23:17
我又係本身一早約左月尾做
但我月頭計到自己月尾會黎m, 所以打左去改期改月中做
之前試過第5日去做,俾醫生 ...

我本身預約時計算過無m嚟嘅,點知就係早左嚟
好彩醫生無話我,我都唔知佢嚟

象牙宮

應該唔會同你做㗎

珍珠宮

cindy618 發表於 21-4-17 23:09
後來護士都咁講,護士話其實無大問題,所以我都有啲疑惑

我諗緊系咪會好似兇案現場咁

伯爵府

想生BB熱投

book 嘅時候已經知
月經唔做得抹片

瑪瑙宮

rex13 發表於 21-4-18 20:40
我諗緊系咪會好似兇案現場咁

唔會,根本未流出嚟,佢檢查時放入去先講,你經期喎
之後企起身都無,我仲等俾埋錢先去洗手間用m巾

瑪瑙宮

961123 發表於 21-4-18 20:33
應該唔會同你做㗎

佢話照做
因為係剛剛嚟,直情未流出嚟嘅m

瑪瑙宮

miniyan 發表於 21-4-18 22:20
book 嘅時候已經知
月經唔做得抹片

我知,流出嚟用m巾我緊係唔去check啦,但今次係佢檢查先知裡面有

首頁

尾頁

跳至