跳至

首頁

尾頁

別墅

本身最近睇緊比小朋友學Phonics同STEAM
見有人話凱勵OK,甘我上網睇啦
上到個網Phonics用咩教又唔講,又無得揀甘,人地有Jolly 有Letterland等等去揀
甘我唯有Wtsapp去問,一問淨係答英國Oxford
直接唔回應我問Letterland果句,甘都OK既,番工忙,應得少好正常
之後我再Cap左張圖問STEAM啦
佢張圖望落好似好豐富甘,有6款甘,但實際教材其實得3樣
- Scratch Junior(自己可以上App Store Free Download)
- Mbot
- 仲有個唔知咩黎,應該唔係Lego出既電子Lego類教材(我諗係Taobao仿Lego出既仿款?),或者係舊款Mbot?
甘就分Level 講咩Stage1編程起跑線,甘姐係教咩?
佢答我 利用不同教材,可參考上圖
姐係有答過我?
人地答我起碼都講下教咩,每個Stage咩價,每星期上幾多堂
整個網,個網唔清晰,Wtsapp問 條友又答到甘...
姐係你想同我講你唔休做啦, 係米?
客服我未比錢學佢都甘既態度, 我唔覺得比左錢學會更加好態度囉!
到時我問小朋友學左咩, 完全Feel到佢個客服會答我, 你問小朋友啦或者自己睇啦
BlackList!!!!!!

複式洋房

所以幾時都話去啲補習社之前whatsapp/打電話睇下態度點就知咩事!

複式洋房

呢間垃圾嚟㗎,之前用評估黎呃錢,個女人我自己有專業資格,我叫佢出示佢拎唔到!搞左我好耐,最後報警

大宅

sheung000 發表於 21-4-17 21:09
本身最近睇緊比小朋友學Phonics同STEAM
見有人話凱勵OK,甘我上網睇啦
上到個網Phonics用咩教又唔講,又無 ...

我報左先覺得中伏又唔比入去睇,個女人講完又好似咩都唔記得咁,係咁講錢,上一個月就算,我仔話日日返去玩玩具!

複式洋房

專用sen名義呃人,又冇專業資格,唔會識得講返小朋友咩問題同埋俾意見改善,從來唔會俾你知小朋友做過d咩,問返自己小朋友,先知每堂只會開幾樣野俾佢地自己玩,冇人理,同託管冇分別,但收錢海鮮價,勁無良!
間野觀塘都有架,泓fu中心,1x樓1x室

複式洋房

rithue 發表於 21-12-4 10:11
我報左先覺得中伏又唔比入去睇,個女人講完又好似咩都唔記得咁,係咁講錢,上一個月就算,我仔話日日返去 ...

咁大獲..我剛剛上星期join左...請問有咩方法可以叫佢退錢?

民房

我小朋友有ADHD係間專教英文既補習社學緊PHONICS, 跟個呀SIR都學到野

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊