自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

小米

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

大姑娘 發表於 21-4-18 00:34
大陸品牌

第一次聽

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Kuromi1127 發表於 21-4-17 22:13
請問你地用咩牌子? 謝謝

L豬

海信
屋企用緊,廳一部哦55吋用了6年,
房一部32吋用了8年,又平又抵用。

男爵府

Kuromi1127 發表於 21-4-17 22:13
請問你地用咩牌子? 謝謝

L豬

LG

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

樂聲,5年保

或者LG,覺得依間野幾進取

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唔好買3星...
上年二月買, 用唔夠一年有問題, 有聲無畫面字幕定格, 轉唔到台, 日日開電視都係咁, 上嚟整左4次, 次次話UPDATE左, 換左野, 根本無解決過!!!
要我補3千幾蚊換部近似型號(用建議零售價), 一係就退番80%錢...

珍珠宮

stagea 發表於 21-4-18 11:00
唔好買3星...
上年二月買, 用唔夠一年有問題, 有聲無畫面字幕定格, 轉唔到台, 日日開電視都係咁, 上嚟整左4 ...

所以我唔買韓國機

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

D..D 發表於 21-4-17 22:27
TCL

兩房用緊32吋

象牙宮

無特別要求畫質功能,
部部都差唔多,
Pan 記有5年保養應該最長係佢。

男爵府

唔好買3星...
上年二月買, 用唔夠一年有問題, 有聲無畫面字幕定格, 轉唔到台, 日日開電視都係咁, 上嚟整左4 ...
同意,一定唔好買3星。
我好多年前,買咗部3星,一個月唔夠,冇聲冇畫面,打咗8~10次電話,次次叫我留資料,但冇人覆,call咗差不多一個月,先有人覆我(係經理級),就話冇零件,但又唔肯換過部新機畀我,直到我發晒爛渣,話 send email 去總公司投訴,就話有零件,仲第二日上門修理了。

服務支援太差。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

唔好買3星...

1年未過保養期

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Shhhhh 發表於 21-4-18 11:20
同意,一定唔好買3星。
我好多年前,買咗部3星,一個月唔夠,冇聲冇畫面,打咗8~10次電話,次次叫我留資料 ...

請問那個 email address?
謝謝

琥珀宮

大姑娘 發表於 21-4-18 11:09
所以我唔買韓國機

真係好垃圾,電視壞既機會真係好微,當自己黑仔

男爵府

stagea 發表於 21-4-18 11:32
請問那個 email address?
謝謝
最後冇send,因為佢一聽到話send去總公司投訴,就唔敢再“耍“我,即刻畀零件,仲DHL過嚟,嚟修理,個DHL袋都仲未開拆。
我係上三星網站search,唔記得了,你可以search吓。

琥珀宮

Shhhhh 發表於 21-4-18 11:43
最後冇send,因為佢一聽到話send去總公司投訴,就唔敢再“耍“我,即刻畀零件,仲DHL過嚟,嚟修理,個DHL袋 ...

好,謝謝您
可能唔夠惡,所以唔so我

瑪瑙宮

Kuromi1127 發表於 21-4-17 22:54
唔識添

hi sense

男爵府

stagea 發表於 21-4-18 11:46
好,謝謝您
可能唔夠惡,所以唔so我
我係到後期先發爛渣,正常人都唔會忍到一個月先有支援服務啦,仲要話冇零件(我部三星算係新model),又唔肯換新機,係人都㷫啦。

子爵府

樂聲

琥珀宮

Shhhhh 發表於 21-4-18 11:53
我係到後期先發爛渣,正常人都唔會忍到一個月先有支援服務啦,仲要話冇零件(我部三星算係新model),又唔 ...

CS售後服務好差,擺明唔想理,所以日後blacklist,真係好垃圾

男爵府

回覆樓主:

TCL 可聲控

首頁

尾頁

跳至