潮流時尚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

係,Lindy超多A貨,好多賓賓用,仲加隻A馬仔

伯爵府

Carriegerrard 發表於 21-4-18 16:27
街真係勁多mini Lindy
但我覺得好多都係假
呢個亦係其中一個原因我唔買mini Lindy

同意。我鍾意lindy, 但不喜歡mini lindy, 條長帶麻麻~但我都無乜機會買到,所以無所謂~

男爵府

tw62chan 發表於 21-4-18 11:32
近來見到勁多 Fakx Mini Lindy出沒,這星期巳見到三個,一個扣無H字,一個黑色但走白線,一個大象灰但左右 ...

我平時响街都見得多Lindy or mini Lindy 不過都唔識睇佢係超a定堅,淨係覺得乜咁多人嘅?

不過去見過有位姐姐用Lindy但個袋變哂型,踩住對布鞋,覺得嘥咗個袋咁

大宅

tw62chan 發表於 21-4-18 11:32
近來見到勁多 Fakx Mini Lindy出沒,這星期巳見到三個,一個扣無H字,一個黑色但走白線,一個大象灰但左右 ...

JM好勁唔係拼埋一齊真係好難分真假

wcpcelia    發表於 21-4-19 15:08

象牙宮

咁搞法遲早變咗好似校服咁樣

侯爵府

new9734 發表於 21-4-18 12:07
有workshop 教整h 袋

我都見到,好鬼離譜!

大宅

我見到Facebook賣韓裝衫有得賣,真係一模一樣咁款

大宅

Hydrangea_C 發表於 21-4-18 19:59
我見到Facebook賣韓裝衫有得賣,真係一模一樣咁款

細心睇個款係好a但周街都係假....

大宅

所以買H我寧願等,都一定要響專門店買。果D用假袋就同果D買人造石一樣咁cheap。如果我冇錢,咪用普通牌子囉,用乜假袋呢?自欺欺人。幫襯代購又係,又要買又要驚,都好無謂。

男爵府

好媽媽勳章

回覆 tw62chan 的帖子

係呀,D人自己整,仲整得超核突,
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1140.snc4/148200_10150131167720097_628700096_8080620_3354178_n.jpg[img]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好多舖頭仔明目張膽賣假袋
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

好媽媽勳章

曾經同一個朋友出嚟食飯, 果時我買左自己個Lindy 幾個月(搵空姐friend 係歐洲買)過程緊張。
咁見到朋友又買左喎. 立下眼個色仲好靚。於是好興奮咁問,你點買嫁!點知佢面有難色~~~~~
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1140.snc4/148200_10150131167720097_628700096_8080620_3354178_n.jpg[img]

大宅

l_can_fly 發表於 21-4-18 16:31

忍唔住笑咗

伯爵府

l_can_fly 發表於 21-4-18 16:31

A馬我都喺等過馬路時見過前面個人掛住喺袋,隻馬真心好醜樣

大宅

回覆 Nbs 的帖子

我平時都係牛記粒記用qb, 原來會比人以為用假野?以後衣著唔通要汁汁佢?

水晶宮

lhchan93 發表於 21-4-19 06:24
回覆 Nbs 的帖子

我平時都係牛記粒記用qb, 原來會比人以為用假野?以後衣著唔通要汁汁佢? ...

相中人唔係牛記粒記喇。而且仲要襯返個人嘅。。。

男爵府

Carriegerrard 發表於 21-4-18 16:27
街真係勁多mini Lindy
但我覺得好多都係假
呢個亦係其中一個原因我唔買mini Lindy

我都覺勁多mini lindy
仲心諗:呢個袋唔係好難買嫁咩...咁多人有, 都唔算難買啫
而家諗諗下可能係A貨都唔定

利申: 唔識分, 樓主張相我第一眼都覺得係真

伯爵府

相中人衣著咁似行山/跑步/做gym但孭個名牌袋好奇怪

子爵府

虎到金來勳章

Jm好勁咁都睇得出
我分唔到呀

wcpcelia    發表於 21-4-19 15:09

公爵府

嘩,見到幅相,搞到都冇乜興趣去輪一個真的mini Lindy, 世界實在太多假野

首頁
12345...7

尾頁

跳至