潮流時尚

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

mushrooms 發表於 21-4-21 11:17
嗰間「手作皮革袋」班越嚟越過份
Hermes x BV 都俾佢諗到 ...

嘩,勁喎

曾幾何時好多LV A貨搞死個brand, 我好驚遲早到H都俾啲人搞死

大宅

回覆 奇奇媽媽 的帖子

我好似睇YouTube 講,聽完咁都係打消念頭唔會買代購

大宅

fungenergy 發表於 21-4-19 09:31
我都覺勁多mini lindy
仲心諗:呢個袋唔係好難買嫁咩...咁多人有, 都唔算難買啫
而家諗諗下可能係A貨都唔定 ...

我都唔識分

大宅

回覆樓主:

就係因為咁多假,真係唔太想買,自問個人無乜貴氣上左身都比人當假貨

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

勁呀,一睇就知真定假

伯爵府

Aley1204 發表於 21-4-19 13:47
立眼望都幾真,不過認真d望就覺得個蓋的針步有啲怪

我都想問,其實睇線位係咪睇到?圖中太似機線?

別墅

Nbs 發表於 21-4-18 15:42
佢咁嘅裝扮
真嘅都覺得係假。。。

我用Mini Lindy 都好Hea 乜關裝扮事? (emoji)(emoji)‍♀️

大宅

回覆樓主:

del

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇完你post又覺得真係多左呢個袋係街喎, 3千咁又幾抵, 但假野我寧願唔買

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

new9734 發表於 21-4-18 12:07
有workshop 教整h 袋
我都見到,仲要咩款都有
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Hydrangea_C 發表於 21-4-18 19:59
我見到Facebook賣韓裝衫有得賣,真係一模一樣咁款
好多賣衫舖頭都有好多假 H 袋賣
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

Aley1204 發表於 21-4-19 13:47
立眼望都幾真,不過認真d望就覺得個蓋的針步有啲怪
我都睇到

寶石宮

太過份啦

男爵府

奇奇媽媽 發表於 21-4-23 23:49
我都想問,其實睇線位係咪睇到?圖中太似機線?

圖中個蓋d針步係歪歪斜斜。就算真H係人手縫都唔會咁

男爵府

佢哋仲可以搵到原廠皮,好恐怖

伯爵府

Aley1204 發表於 21-4-25 11:04
圖中個蓋d針步係歪歪斜斜。就算真H係人手縫都唔會咁

死喇,我真唔識睇,你好叻呀
因為最近想入手mini lindy,代購又睇下,shop 又買下spending 又排下,見到fb同代購,有些mini lindy 拉鏈位頭幾針比較粗,不知是否正常,謝指教

男爵府

奇奇媽媽 發表於 21-4-25 11:33
死喇,我真唔識睇,你好叻呀
因為最近想入手mini lindy,代購又睇下,shop 又買下spending 又排下,見到fb ...

黃色圈住果到,條線的邊位粗幼不一,咁咪即係歪斜囉。其他我唔識睇

伯爵府

Aley1204 發表於 21-4-25 11:47
黃色圈住果到,條線的邊位粗幼不一,咁咪即係歪斜囉。其他我唔識睇

謝謝分享

珍珠宮

韓國好多抄款袋

珍珠宮

Rubik 發表於 21-4-18 15:50
一d完全唔會留意名牌嘅人,佢都未必知係抄款名牌係比d識名牌嘅人睇
...
係!有啲唔係特登買假野,不過買咗個抄款袋,佢自已都唔知

首頁
23456...7

尾頁

跳至