自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

救命呀,開親fb就係薑淘廣告.... 任何產品都係佢,target個8萬人,但忽略其餘個幾百萬人口味..

係佢低價接job定係半買半送呀?
比返啲真男人黎睇下丫喂!

fans們請有善地離開。

*bk server好有問題 好似show唔到相?!

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

你唔想佢有咁多廣告,就唔應該再開post講佢,咁樣等同幫佢宣傳。你愈討論佢,佢就愈多noise,廣告就會愈嚟愈多。所以唔想佢有咁多廣告,就唔好再談論佢,冇話題性自然就冇廣告

BearBearStitch    發表於 21-4-21 23:56

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

jtw_ki 發表於 21-4-21 15:44
你唔想佢有咁多廣告,就唔應該再開post講佢,咁樣等同幫佢宣傳。你愈討論佢,佢就愈多noise,廣告就會愈嚟 ...

又岩喎。但我真係忍唔到...
反哂眼
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

伯爵府

其實佢真係有甘紅咩

子爵府

我都係,一可以略過馬上略過

wcpcelia    發表於 21-4-21 16:23
ic34    發表於 21-4-21 15:59

珍珠宮

畀面勳章

可能佢真係平呢抵用又有noise,,,廣告商唔會做蝕本生意既

公爵府

jtw_ki 發表於 21-4-21 15:44
你唔想佢有咁多廣告,就唔應該再開post講佢,咁樣等同幫佢宣傳。你愈討論佢,佢就愈多noise,廣告就會愈嚟 ...

係囉!

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

lemontea520 發表於 21-4-21 15:46
又岩喎。但我真係忍唔到...
反哂眼

廣告商唔係淨係睇明星嘅fans人數,有時亦會睇話題度,好似193,佢fans一定冇姜濤咁多,但呢排話題度hit爆,所以譚仔三哥都話可能搵佢做代言人

男爵府

其實你講得多,提得多,就會成日見到果類廣告。就好似你google search完一樣野,轉頭就會響Facebook 見到果樣野的廣告。智能手機甚至可以track到你響某一件事用左幾多時間睇,從而再推有乜野可以吸引你的attention.之前Netflix見到有個節目係咁講。

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

硬照可以接受,同sa個廣告真係唔多掂

男爵府

jtw_ki 發表於 21-4-21 15:54
廣告商唔係淨係睇明星嘅fans人數,有時亦會睇話題度,好似193,佢fans一定冇姜濤咁多,但呢排話題度hit爆 ...

如果真係揾佢做代言人,咁即係佢叫D所謂的老餅唔駛幫襯啦。

男爵府

佢係咪要吓整牙定正顎?個口好怪

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

banbanmm 發表於 21-4-21 16:00

我老公見到呢個廣告,佢係第一次見到薑淘,話佢好醜樣

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

banbanmm 發表於 21-4-21 16:00

我直頭覺得似小Dee Dee賣大人廣告,尤其是叫人帶dom 嗰個,格格不入

琥珀宮

lemontea520 發表於 21-4-21 15:12
救命呀,開親fb就係薑淘廣告.... 任何產品都係佢,target個8萬人,但忽略其餘個幾百萬人口味..

係佢低價接 ...

我時運高,麥記廣告睇唔到,YouTube廣告一見到,即忽略唔使睇

算可避過好多刧。

伯爵府

Xmas吸收勳章

lemontea520 發表於 21-4-21 15:12

係佢低價接 ...

錯重點,佢d手指好短

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實唔係佢拍廣告都有其他人拍,好多時都有不知名的廣告model拍架啦,你當佢無到就得架啦,唔使下下開貼講佢囉!

別墅

好明顯你成日留意佢啦,又唔見我有彈佢出黎

象牙宮

jtw_ki 發表於 21-4-21 15:54
廣告商唔係淨係睇明星嘅fans人數,有時亦會睇話題度,好似193,佢fans一定冇姜濤咁多,但呢排話題度hit爆 ...
前排未發生呢件事,
睇車展已經有193及肥仔賣廣告,
不能不佩服viu tv 捧出來可以咁多廣告,
就算睇viu 其廣告都比 Tvb 多。

首頁
12345...9

尾頁

跳至