自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

「馬神」馬德鐘的兒子馬在驤(Xiang)現年23歲,似足父母生得高大威猛,更是一名游泳健將,相信身邊不乏女伴。正在澳洲讀書的馬在驤原來前年已經封盤,與同為大學生兼女飛魚Marissa撻著,而Marissa正爭取東京奧運入場券,並攻讀國家安全及反恐碩士課程。23歲的馬在驤正在澳洲悉尼讀大學,主修機械工程,預計今年畢業。

佢個仔其實唔使入娛樂圈,有學歷有專長

https://topick.hket.com/article/2937456/%E3%80%90%E7%94%B7%E7%A5%9E%E5%B0%81%E7%9B%A4%E3%80%91%E9%A6%AC%E5%BE%B7%E9%90%98%E6%9C%AA%E4%BE%86%E6%96%B0%E6%8A%B1%E7%82%BA%E5%8F%8D%E6%81%90%E9%AB%98%E6%9D%90%E7%94%9F%E3%80%8023%E6%AD%B2%E9%A6%AC%E5%9C%A8%E9%A9%A4%E6%83%85%E5%82%BE%E5%A5%B3%E9%A3%9B%E9%AD%9A%E7%88%AD%E5%8F%96%E5%A5%A7%E9%81%8B%E5%85%A5%E5%A0%B4%E5%88%B8?mtc=10012

珍珠宮

syne403 發表於 21-4-21 16:45
「馬神」馬德鐘的兒子馬在驤(Xiang)現年23歲,似足父母生得高大威猛,更是一名游泳健將,相信身邊不乏女 ...

幾好丫,外國地大發展多機會都多
香港未必岩佢

子爵府

回覆樓主:

佢仔勁樣衰,唔好入魚樂圈啦

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

望張相, 仔同老豆年紀差不多

琥珀宮

畀面勳章

mike89 發表於 21-4-21 17:10
幾好丫,外國地大發展多機會都多
香港未必岩佢

外國工作有 glass ceiling, 講發展應該香港好好多

禁止訪問

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

唔好搶老豆飯碗,留係外國好啦

伯爵府

回覆樓主:

大好前途,千期唔好做演藝,驚驚

珍珠宮

littlesister 發表於 21-4-21 17:48
外國工作有 glass ceiling, 講發展應該香港好好多

香港佢只可行專業

複式洋房

同老豆幾似樣

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有開過盤咩??
啱架喇,高學歷,千祈唔好做娛樂圈。真係把鬼。

子爵府

香港女仔都唔啱佢

伯爵府

「馬神」馬德鐘的兒子馬在驤(Xiang)現年23歲,似足父母生得高大威猛,更是一名游泳健將,相信身邊不乏女 ...

佢個仔除了身高,點解一點也遺傳唔到好野,是少數正正得負的例子

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

唔計個樣,佢個仔身高同身型都幾好,個樣就應該係外國人眼中嘅中國人樣,一般人嚟講真係唔係差囉,但娛樂圈就......

不過咁,如果同薑比,我會揀佢囉

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

之前已經報導過呢一位女朋友,都拍拖一排啦。By the way,唔係好明點解拍拖會叫封盤?對我嚟講結婚先算囉!

水晶宮

阿爸膠左都仲靚過仔

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

似兄弟多d

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢唔入娛樂圈好過啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

KUDOS 發表於 21-4-21 18:33
之前已經報導過呢一位女朋友,都拍拖一排啦。By the way,唔係好明點解拍拖會叫封盤?對我嚟講結婚先算囉! ...

傳媒誇大搏銷量/ hit rate 姐,
"封盤"一詞吸睛過“拍拖”

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

右手邊同佢女友張相
個樣老過佢老豆

首頁

尾頁

跳至