潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

一直係CC Fans既我突然俾H燒著左
可能睇潮牌JM分享得太多
Kelly25 or 28知道要配好多貨同等好耐,所以第一個H想入手呢二隻色其中一個Halzan25,又唔想幫襯代購,所以想請教大家

wcpcelia    發表於 21-4-28 12:32
Ryanma    發表於 21-4-23 09:44

大宅

樣樣都要配貨, 真係麻煩

大宅

減齡達人勳章

我有friend話試過勤力巡舖買到

Ryanma    發表於 21-4-23 09:43

大宅

大約3 、4年前
我朋友walk in 就咁買到黑金
聽佢講佢無配

複式洋房

我都想買呢個~
以我爬左文咁耐既經驗,
我諗無人講到俾你聽買到幾多錢先出到貨..
特別係呢啲不嬲都係Non-q Bag
一黎睇彩數, 二黎睇你撞到咩SA~
好似我有一排好想買Picotin..
我就個個星期都會去巡鋪..
當然次次都係食白果, 但同時地呢度好多jm出到袋....
個下真係好氣餒其實
所以我最後一次巡鋪就買到個GP 仲要係Walk in 0 spending就算

我而家都係好似其他sis咁 睇中野就買, 巡多啲鋪.
中到自己心水袋就算.. 唔好為左個non-q而去夾硬買野....
會到自己好唔開心咁... 覺得明明買左野都無袋買....

希望sis可以成功出袋啦~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

flowerboo 發表於 21-4-22 10:42
大約3 、4年前
我朋友walk in 就咁買到黑金
聽佢講佢無配

黑金
Walk in有?我係咪要勤力啲巡鋪

珍珠宮

katrina1012 發表於 21-4-22 10:49
我都想買呢個~
以我爬左文咁耐既經驗,
我諗無人講到俾你聽買到幾多錢先出到貨..

我就係咁既心態
雖然我好鍾意Kelly,但知自己能力有限,所以而家放棄咗。。。
P18 or 22都有考慮過,因為我覺得價錢合理,CC加價加到我開始放棄,唔值!
但P手拎又唔係好慣,所以覺得呢個正,容量又唔少,實用裝到野,Halzan31又好似太大,太返工feel,25就剛剛好 (雖然未睇過真身)

伯爵府

上年0 spending 拎左個金金,但SA係我跟左佢幾年

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Joey8 發表於 21-4-22 10:57
我就係咁既心態
雖然我好鍾意Kelly,但知自己能力有限,所以而家放棄咗。。。
P18 or 22都有考 ...
P18 or P22 一定唔會後悔 真係超好用
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

生命麵包 發表於 21-4-22 11:20

我好羡慕你
CC又成日有好野

珍珠宮

esmehouse 發表於 21-4-22 11:28
P18 or P22 一定唔會後悔 真係超好用

即係如果P18 or P22有,係咪要左先

大宅

Joey8 發表於 21-4-22 10:57
我就係咁既心態
P18 or 22都有考 ...

中環有Halzan25 display可以去睇下

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Joey8 發表於 21-4-22 11:43
即係如果P18 or P22有,係咪要左先
我覺得係
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

bettyuen 發表於 21-4-22 11:45
中環有Halzan25 display可以去睇下

我星期一有去過中環H問P18同P22,但見唔到Halzan25

珍珠宮

esmehouse 發表於 21-4-22 11:45
我覺得係

咁睇下個SA會唔會call我,隨緣
我覺得買H要睇緣份

大宅

Joey8 發表於 21-4-22 11:52
我星期一有去過中環H問P18同P22,但見唔到Halzan25

係display嚟咋,我尋日仲見到有呀

大宅

生命麵包 發表於 21-4-22 11:20

我上個月出,都係0配,有跟開SA
就係見到display多口問句,SA check完機咁啱有貨就買到

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Joey8 發表於 21-4-22 10:49
黑金
Walk in有?我係咪要勤力啲巡鋪

幾年前係得halzan31,果d大把貨。
work hard PLAY hard

珍珠宮

bettyuen 發表於 21-4-22 12:00
係display嚟咋,我尋日仲見到有呀

Display我都見唔到。。。

珍珠宮

jenniferK 發表於 21-4-22 12:04
幾年前係得halzan31,果d大把貨。

今時不同往日

首頁

尾頁

跳至