跳至

首頁

尾頁

大宅

由現在至6月30日, 一張單$800即有8折加 VIP會籍, 我ARM ARM 買左比ISAAC, 回家後後悔冇買比自己(因為C6都有), 但又想有DISCOUNT(正一 C LINE), 如有興趣的姐妹, PLEASE CALL ME, THANKS

男爵府

喂, SOGO 9/F做緊優惠, 不過只係淨色, 小朋友$98/對, 大人$128/對, 小WOODY生日時我亞妹送咗對有巴斯公仔既比佢, 而最近朋友係SOGO又買咗對淨色比佢呀!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

九龍城廣場有crocs outlet, 好平! but 通常淨色唔齊碼! 蓁蓁都買左一對紫色$98,我同c6 都買左好似$128 or $168, 買滿$300平$30。

17/6 hot pot night 你可以look look! 我可能都會再買一對比蓁蓁 as 4/5號鞋好似有d tight! 到時同你一齊look 下!

大宅

Thanks a lot!

原帖由 welcome 於 09-6-7 15:29 發表
九龍城廣場有crocs outlet, 好平! but 通常淨色唔齊碼! 蓁蓁都買左一對紫色$98,我同c6 都買左好似$128 or $168, 買滿$300平$30。

17/6 hot pot night 你可以look look! 我可能都會再買一對比蓁蓁 as 4/5號鞋好似有d ...

大宅

我之前係架度都買咗對棗紅色比 hoi yau 呀, 但最近經過見到有D新色 (我之前買無果D色 ), Wed 一斉去睇吖, 我都想買對比自己呀.

原帖由 welcome 於 09-6-7 03:29 PM 發表

17/6 hot pot night 你可以look look! 我可能都會再買一對比蓁蓁 as 4/5號鞋好似有d ...

大宅

我都想買一對俾自己呀,肥淇都已經有o家啦,到時一齊去睇睇啦。

複式洋房

醒目開學勳章

星期日係"運動家"買咗對藍色米奇俾亞仔,特價$138,用匯豐咭再折實$131, 淨色款就賣$98咋!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

我已經有好多對囉 幫唔到你添

原帖由 isaacim 於 09-6-6 22:09 發表
由現在至6月30日, 一張單$800即有8折加 VIP會籍, 我ARM ARM 買左比ISAAC, 回家後後悔冇買比自己(因為C6都有), 但又想有DISCOUNT(正一 C LINE), 如有興趣的姐妹, PLEASE CALL ME, THANKS ...

首頁

尾頁

跳至