自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我睇到好尷尬,今日真係有報導,套劇真係嘥咗Bobby

https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/215098/%E4%BC%99%E8%A8%98%E8%BE%A6%E5%A4%A7%E4%BA%8B-60%E6%AD%B2%E6%AD%90%E9%99%BD%E9%9C%87%E8%8F%AF%E5%A3%81%E5%92%9A50%E6%AD%B2%E8%90%AC%E7%B6%BA%E9%9B%AF%E5%8B%81%E5%B0%B7%E5%B0%AC-%E7%B6%B2%E6%B0%91%E5%97%8C%E5%8F%8D%E6%84%9F-%E5%91%A2%E5%95%B2%E5%98%A2%E7%95%99%E8%BF%94%E6%AF%94%E5%95%B2%E5%BE%8C%E7%94%9F%E4%BB%94/1

男爵府

syne403 發表於 21-4-23 15:35

呢幕,我噚晚都有睇...心裏想...又百成百歲

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我好唔鍾意睇萬小姐

寶貝樂樂    發表於 21-4-23 15:54
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔覺唔覺原來歐陽震華都六十歲.....
老啦老啦....(指自己)

天朗氣清

公爵府

syne403 發表於 21-4-23 15:35

佢呢個係壁咚有搞笑成份,我覺得仲ok,浪漫深情就唔好啦!

伯爵府

esmehouse 發表於 21-4-23 15:49
我好唔鍾意睇萬小姐
呢套劇佢做得麻麻

男爵府

好彩我唔睇大台電視劇,睇到樓主呢個post個腦立即有畫面好心唔好搵啲幾十歲搞啲咁嘅嘢,陸劇同韓劇全部鮮肉同後生女,港劇套套搵大叔,真係我呀媽都無興趣睇

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

有冇咀到(我無睇)?

子爵府

年紀大係可以做主角,演技有保證添, 但要睇劇種, 例如講中年危機、外遇、臨老變基, 咪可以用中老年主角, 但加埋過百歲仲男歡女愛, 演員、觀眾同樣難受

子爵府

牛年勳章

我好唔鍾意睇萬小姐

我都係
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

伯爵府

lojo11 發表於 21-4-23 16:02
有冇咀到(我無睇)?
壁咚都頂唔順,仲要咀

海之風    發表於 21-4-23 16:17

侯爵府

2024年龍年勳章

真係幾難頂

珍珠宮

我好唔鍾意睇萬小姐

X2,硬係覺得佢把聲好難聽,樣又娘娘地

大宅

回覆樓主:

黎耀祥都壁咚毛舜筠啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

syne403 發表於 21-4-23 16:11
壁咚都頂唔順,仲要咀

咁先夠重口味去make noise

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E7%88%86%E8%A9%B1%E9%A1%8C/54395/52%E6%AD%B2%E9%BB%8E%E8%80%80%E7%A5%A5-%E6%84%9B-%E5%9B%9E%E5%AE%B6-%E5%A3%81%E5%92%9A-57%E6%AD%B2%E6%AF%9B%E8%88%9C%E7%AD%A0-%E7%B6%B2%E6%B0%91-%E6%83%B3%E5%8F%8D%E8%83%83

珍珠宮

來自我虛構 發表於 21-4-23 16:23
黎耀祥都壁咚毛舜筠啦

我寧願睇呢pair喎

大宅

littledot 發表於 21-4-23 15:53
佢呢個係壁咚有搞笑成份,我覺得仲ok,浪漫深情就唔好啦!

我都係當搞笑睇喎!

大宅

睇到好辛苦

首頁

尾頁

跳至