自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛剛尋日收到Paypal送咗一張$40coupon!本來想買iherb用咗佢,但近排成日見人話iherb俾人盜用信用卡!所以唔敢用!

見到HKTV mall可以用,我唔係成日買,大家有無喺HKTVmall買啲咩係抵㗎?

因為記憶中好多都貴過人

大宅

回覆樓主:

近期買,其實佢D嘢就算禮拜二或乜乜特價都係貴D嘅!雞槌之前惠康買一送一係$50 一口豬扒好似係平DD,樓下X購48個幾

wcpcelia    發表於 21-4-28 14:57
Cheuk2012    發表於 21-4-24 22:44
open natural smile,must put down garments.

男爵府

回覆 Biggie 的帖子

我啱啱買啲凍肉都平好多,好多嘢都做特價,呢幾日都買咗兩次

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

收到$100 coupon (from hktvmall), 都係買番用開嘅嘢!

翡翠宮

Biggie 發表於 21-4-23 19:50
剛剛尋日收到Paypal送咗一張$40coupon!本來想買iherb用咗佢,但近排成日見人話iherb俾人盜用信用卡!所以 ...

但照計paypal唔會畀信用卡資料iherb

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

貴唔貴過人,要續間check

佢似淘寶咁,係個平台黎,間鋪賣得貴,未必關個台事,不過間間貴,或偏貴,就無吸引力就係真

hktvmall 我次次睇中,都要好煩咁夾夠兩舊水,最後都無買到

珊瑚宮

回覆樓主:

iherb 可以改用支付寶比錢,唔好入信用卡資料

珊瑚宮

回覆樓主:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23442139

大宅

eva0864 發表於 21-4-24 00:14
近期買,其實佢D嘢就算禮拜二或乜乜特價都係貴D嘅!雞槌之前惠康買一送一係$50 一口豬扒好似係 ...

謝謝分享!真係格下價先

大宅

minniechoy 發表於 21-4-24 08:24
回覆 Biggie 的帖子

我啱啱買啲凍肉都平好多,好多嘢都做特價,呢幾日都買咗兩次 ...

邊啲平

大宅

oceandeepsea 發表於 21-4-24 09:23
貴唔貴過人,要續間check

佢似淘寶咁,係個平台黎,間鋪賣得貴,未必關個台事,不過間間貴,或偏貴,就無 ...

我都係咁嘅情況!所以問下大家

大宅

lyh80115 發表於 21-4-24 09:00
但照計paypal唔會畀信用卡資料iherb

係!但唔知點解啲人喺網上話會被盜用!

大宅

oceandeepsea 發表於 21-4-24 09:23
iherb 可以改用支付寶比錢,唔好入信用卡資料

我都唔知可以用支付寶俾錢,而家多數用apple pay

男爵府

Biggie 發表於 21-4-24 12:50
邊啲平
你去HKTVmall網站睇吓,超市好多優惠凍肉啊、

飲品、糧油雜貨,又唔使自己拎超方便!

男爵府

2023年兔年勳章

iherbs 我用佢個app, 可以apple pay 俾錢。
HKTVmall 我多數係買護膚品,超市野就睇星期二特價或者每週大劈價,佢超市野多數唔係平或鍾意佢買夠350蚊送上門唔駛自己拎,特別係買野飲同廁紙

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cy101 發表於 21-4-24 08:59
收到$100 coupon (from hktvmall), 都係買番用開嘅嘢!
我都收到,岩岩好買夠$200用最抵

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Lqueenie 發表於 21-4-24 17:13
我都收到,岩岩好買夠$200用最抵

大宅

cy101 發表於 21-4-24 08:59

咁正

大宅

minniechoy 發表於 21-4-24 15:34
你去HKTVmall網站睇吓,超市好多優惠凍肉啊、

飲品、糧油雜貨,又唔使自己拎超方便!

wcpcelia    發表於 21-4-28 14:57

大宅

katy_mama 發表於 21-4-24 15:40
iherbs 我用佢個app, 可以apple pay 俾錢。
HKTVmall 我多數係買護膚品,超市野就睇星期二特價或者每週大劈 ...

原來超市星期二有大特價!咁我留意一下先!謝謝

首頁

尾頁

跳至