自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

唯一出路就係搬,咁多伙人一齊住,一定多問題。

男爵府

減齡達人勳章

你都算好啦,我奶奶會話清潔左佢咪算囉,因為話唔聽喎我都草緊首期搬

男爵府

mln 發表於 21-4-24 10:59
自己買個痰盂用,等佢老婆用廁所時見到咁污糟會唔會話返佢自己老公。

我寧願落街用都唔會幫佢清潔。等佢哋 ...

有時他老婆早過我用架。她可能懶落我老公度多啲囉。有啲野明明她做都懶落我度既

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢當屋企個廁所喺公廁

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

回覆樓主:

男人好少唔拎起塊板屙

侯爵府

竇漪房 發表於 21-4-24 08:56
你99點解唔趕佢哋走?

又公平D,要趕就2個都趕走,最唔啱就係99, 容許婚後比人搬入來住

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

99頂唔頂得順先,如99同意都唔想同佢地住.....親佢地2公婆返晒工,換鎖掉晒佢地d野出去

子爵府

回覆樓主:

我D仔有時都係咁、成日唔沖廁所冇手尾、男人天性、好難頂!
我連自己啲仔都唔想同佢一齊住、盞激死自己;啲男仔一啲都唔自律

複式洋房

newcook 發表於 21-4-23 22:23
自己屋企都咁,真係好老土

x2

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

蘋果姐姐^_^ 發表於 21-4-23 23:14
係啊,我果陣都好勞氣。又心痛阿媽俾個懶女人蝦!細佬又唔理,仲要幫住佢另一半一齊蝦自己阿媽。好彩最後 ...

未結婚女仔就大模斯樣住埋入去男家, 咁隨便㗎, 你哋又畀細佬咁做, 乜而家啲人關係咁隨便㗎, 小住一兩日都還可接受。

珍珠宮

saladhk 發表於 21-4-24 12:42
未結婚女仔就大模斯樣住埋入去男家, 咁隨便㗎, 你哋又畀細佬咁做, 乜而家啲人關係咁隨便㗎, 小住一兩日都 ...

開始係小住一兩日,後來就直頭搬埋入黎

好難做。

我都唔知點解我爸媽唔出聲,或者已經話佐,但細佬唔理會。唔通用掃把趕人走咁肉酸咩

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

蘋果姐姐^_^ 發表於 21-4-24 12:45

好難做。

咁係你爸媽太縱容細佬, 可能錫個仔, 又覺得男仔冇蝕底。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

會唔會係二叔老婆?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

MaMaJOE 發表於 21-4-24 08:13
直頭啦。平時返工就話啫。放假都係我奶奶幫埋他地洗衫浪衫摺衫執埋房。屋企其他家務唔洗諗啦。人地頃計。 ...

呢個係你奶奶問題,縱容D仔。

禁止訪問

水晶宮

蘋果姐姐^_^ 發表於 21-4-24 12:45

好難做。

所以一早就要定家規,男友女友一律唔准留宿。

男爵府

回覆樓主:

咁樣尿潰法,通常係女人無形登,先會出現。

珍珠宮

saladhk 發表於 21-4-24 12:51
咁係你爸媽太縱容細佬, 可能錫個仔, 又覺得男仔冇蝕底。

係啊。

珍珠宮

yuyueng 發表於 21-4-24 12:59
所以一早就要定家規,男友女友一律唔准留宿。

家規呢樣嘢從來都無。

侯爵府

MaMaJOE 發表於 21-4-23 22:27
屋主當然係奶奶啦

奶奶都唔出聲 你真係無咩資格 係都係老公講有力d

首頁

尾頁

跳至