自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

加油
開心每一天

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Hanniemun 發表於 21-4-26 09:16
回覆 miriam 的帖子

一樣, 我仔都有份, 一同加油!
大家努力加油

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

miriam 發表於 21-4-26 09:07
依家我坐係公司, 但個心就好擔心佢, 真係唔知點咁
我都坐係OFFICE架,不過太忙都吾得閒擔心佢。佢學校係我公司附近,我反而好安心呀。如果佢係屋企附近,我就會掛心啦。。我相信學校老師會幫我照顧佢地既學生。。。

大宅

miriam 發表於 21-4-26 07:31
今日開始考 DSE,我知你都好緊張,不論點都好,我會支持你!

珍珠宮

好媽媽勳章

今年個個都受影響,盡力而為!

我個唔係中學係小學不過都好快第一次呈分

珍珠宮

abbytang 發表於 21-4-26 08:16
我今朝車亞女返學,叫做支持吓啦,我乜都吾講,吾問,叫佢放鬆啲,吾好緊張呀!
尋日仲捉咗佢出去食早餐, ...

我今朝陪佢食早餐支持佢

大宅

加油

象牙宮

Add oil

珍珠宮

blackypurin 發表於 21-4-26 09:18

盡咗力就ok!

加油

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

ydoris 發表於 21-4-26 09:17
我都坐係OFFICE架,不過太忙都吾得閒擔心佢。佢學校係我公司附近,我反而好安心呀。如果佢係屋企附近,我就 ...
我囡好獨立, 好多野都自己搞掂, 變左我唔敢問佢咁多野丫

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

miriam 發表於 21-4-26 07:31
今日開始考 DSE,我知你都好緊張,不論點都好,我會支持你!

祝福女女一切順利!

王國長老

blackypurin 發表於 21-4-26 09:18

加油呀~~

王國長老

yiu_mimi 發表於 21-4-26 09:18
我今朝陪佢食早餐支持佢

我囡早餐都無食, 7:10 已經出門口, 希望佢會買野食啦

珍珠宮

ydoris 發表於 21-4-26 08:40
我阿囡都係今日開考,政府安排學生回自己學校考試。令我安心很多。。。。。希望大家都順利完成。。加油。。 ...

呢個安排好好

男爵府

大家加油!
Hi, there are 2 happy bbs in our happy family. Let's become good friends!!! :-P :-) :-P :-P

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

家姐 加油

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

加油

王國長老

c.vieri 發表於 21-4-26 09:25
家姐 加油
衰家姐搵細佬黎玩丫

首頁

尾頁

跳至