夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

當婚姻中出現小3好多時正印第一個反應係覺得最衰最賤小3點解要破壞自己婚姻點解要引誘c6! 但其實講真,冷静落嚟其實c6 一直喺自己面前做戲,如果話咁啱有女人出現就撻著,咁舖頭d野放晒出嚟大家唔去偷,跟本c6 唔放老婆在眼內,佢哋同小3上床,呃老婆同小3拍拖明知最壞結果無左頭家都要去做!所以回望過去,要怪怪自己C6!

cankiu2011    發表於 21-5-3 20:54
茶類愛好者    發表於 21-4-29 18:06
cathngai    發表於 21-4-27 22:01

大宅

Foreverboom30 發表於 21-4-27 21:06
當婚姻中出現小3好多時正印第一個反應係覺得最衰最賤小3點解要破壞自己婚姻點解要引誘c6! 但其實講真,冷静 ...

恭喜你愈黎愈清醒

別墅

Foreverboom30 發表於 21-4-27 21:06
當婚姻中出現小3好多時正印第一個反應係覺得最衰最賤小3點解要破壞自己婚姻點解要引誘c6! 但其實講真,冷静 ...

我絕對認同,我憎 c6多過憎小三,係個男人貪新忘舊,下面痕,婚姻承諾已放埋一邊

茶類愛好者    發表於 21-4-29 18:06

大宅

alittlebird 發表於 21-4-27 22:21
我絕對認同,我憎 c6多過憎小三,係個男人貪新忘舊,下面痕,婚姻承諾已放埋一邊
...

我有個jm個老公好恐怖,佢覺得自己點玩都好,識返屋企就得

複式洋房

回覆 alittlebird 的帖子

大家咁話,c6衰鹹濕花心唔顧家,唔好怨小3,事實的確有男人就算有女人送上門都堅持唔做錯事,只不過唔係自己嫁果個。

茶類愛好者    發表於 21-4-29 18:08

別墅

啲賤男一爆煲,就瀨小三主動粘埋佢倒,講到自己被人引誘出軌,講真無主動溝人氹人,人哋會無情情會粘埋佢度,以為自己係富豪定韓星。

複式洋房

我曾經被小三過 個衰人喺未拍拖之前同我講定佢有一個拍咗拖好耐但最後散咗嘅ex 話呢個ex 想同佢復合 其實果個係佢老婆嚟 佢咁樣講一嚟係要表示佢係單身 二嚟我哋拍拖嗰陣我見到佢WhatsApp同佢個Ex講嘢 佢就可以解釋得到 個衰人最後都俾老婆發現出軌 因為佢delete 晒喺IG有佢老婆樣嘅相(驚俾我見到) 令到佢老婆起疑心 所以啲男人衰起上嚟可以咁樣。

男爵府

Foreverboom30 發表於 21-4-27 22:45
回覆 alittlebird 的帖子

大家咁話,c6衰鹹濕花心唔顧家,唔好怨小3,事實的確有男人就算有女人送上門都堅 ...

需要對你,對婚姻忠誠嘅係你c6,佢要偷食,唔係小三A,就係小三B

大宅

10個男人9個滾,剩低一個仲搵/諗緊!

大宅

cankiu2011 發表於 21-4-28 07:43
10個男人9個滾,剩低一個仲搵/諗緊!

早晨樓主終於清醒了?但有好多太太們重係到自欺欺人!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你最清醒,中肯
d人只鬧/post小三相

個男人一定有問題,人地勾引就搭上咩
自己冇控制能力???
不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

聽過有賤男氹掂老婆俾佢返去,但暗中又搵番小三,仲講好掛住小三,同老婆無咩感情只為仔女返去,但小三反駁佢,講乜掛住佢咁假,咁掛味離婚囉!賤男仲想左右逢源,小三警告賤男若再搵就將通話記錄傳俾大婆睇,嚇到個賤男唔敢再搵。

茶類愛好者    發表於 21-4-29 18:09

大宅

Airwayairline 發表於 21-4-28 08:47
聽過有賤男氹掂老婆俾佢返去,但暗中又搵番小三,仲講好掛住小三,同老婆無咩感情只為仔女返去,但小三反駁 ...

所以剪咗佢掉落馬桶冲出大海永遠無得哈哈哈

大宅

男人愛一個女人,會想同佢結婚。
但唔再愛既時候,又未必會同佢離婚!離婚要搬屋、分身家、無得成日見到子女、同小三又未必長久、對家人親友要解釋。另外,偷食件事傳出去,破壞多年建立的好男人形象!
所以大部分都唔想離婚!

茶類愛好者    發表於 21-4-29 18:10

別墅

回覆 StellaIp0706 的帖子

剪左佢條野要坐監,就好唔抵啦!望佢生野無得起頭,成世無得搞。

男爵府

係呀,幾時都只可以怪自己C6。等於有啲人工作運差就一直覺得自己懷才不遇,社會既錯,命運既錯,總之千錯萬錯都唔係佢自己錯。咁既心態,只會一世繼續衰運無限輪迴。
加油JM

別墅

回覆 honeybid2 的帖子

只會爆小三仲講難聽說話,諗住趕走小三就一勞永逸。但根本無正視真正問題所在,味放縱C6繼續玩。

複式洋房

cankiu2011 發表於 21-4-28 09:04
男人愛一個女人,會想同佢結婚。
但唔再愛既時候,又未必會同佢離婚!離婚要搬屋、分身家、無得成日見到子 ...

好多男人都好care好好先生嘅形象,去到最後都係計算利益。

男爵府

回覆 Heilam_313 的帖子

唔係點搏更多女仔好感,有咩事都係人地引佢地,佢係被受害個個既形象點會出來

複式洋房

bsg 發表於 21-4-28 12:35
回覆 Heilam_313 的帖子

唔係點搏更多女仔好感,有咩事都係人地引佢地,佢係被受害個個既形象點會出來 ...

呢啲人最賤格係扮單身呃人,我之前個ex就係咁樣呃咗我,好在佢老婆最後有發現,唔係我就繼續俾佢呃!

首頁

尾頁

跳至