自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

到了退休之年,可見證兒子娶老婆,本是人生樂事,他卻做出一件「一炮過」背叛妻兒的事,與準新抱發展36年忘年戀,更積極令女方懷孕。https://hk.news.yahoo.com/%E7%82%AE%E9%81%8E%E8%83%8C%E5%8F%9B%E5%A6%BB%E5%85%92-61%E6%AD%B2%E6%9C%AA%E4%BE%86%E8%80%81%E7%88%BA%E8%88%8725%E6%AD%B2%E6%BA%96%E6%96%B0%E6%8A%B1%E6%9C%AA%E5%A9%9A%E7%94%A2%E5%AD%90-104758468.html

funfun759    發表於 21-4-29 13:46
Michellebaby123    發表於 21-4-29 13:29

翡翠宮

畀面勳章

男方已退休,誰養BB?仲想話同家人修補關係,俾著我十世都唔會原諒佢
日日是好日

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

老婆同個仔真係眼火爆

水晶宮

同家人修補關係? 根本唔可能啦,點可能原諒

公爵府

香討評呢單新聞笑爆創意無限。咩野父子同姦,好多AV名同情節

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

B哩baba 發表於 21-4-29 05:41
到了退休之年,可見證兒子娶老婆,本是人生樂事,他卻做出一件「一炮過」背叛妻兒的事,與準新抱發展36年忘 ...

故事的結局是:

Mackenzie失去了未婚夫,多了一個忘年丈夫與初生兒子;

Jeff失去了原配妻子與兒子,多了一位新妻子和初生兒子;

而綠帽兒子失去未婚妻與父親,卻多了一個弟弟和後母

翡翠宮

畀面勳章

capricornbb 發表於 21-4-29 07:42
故事的結局是:

Mackenzie失去了未婚夫,多了一個忘年丈夫與初生兒子;

可憐原配變成雙失
日日是好日

伯爵府

mother904 發表於 21-4-29 06:12
男方已退休,誰養BB?仲想話同家人修補關係,俾著我十世都唔會原諒佢

退休有退休金,如果死咗,個仔可攞佢份退休金直到18歲,老婆如果冇做嘢照顧個仔又可以攞嗰份退休金嘅一半

水晶宮

外國&內地咩都會發生, 如果係HK我會覺得爆d

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

明明係不倫戀仲咁冇羞恥之心公諸於世!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

到了退休之年,可見證兒子娶老婆,本是人生樂事,他卻做出一件「一炮過」背叛妻兒的事,與準新抱發展36年忘 ...

真恐怖
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

公爵府

回覆樓主:

恭賀新禧,迎春接福!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點可能原諒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

咁都得

珍珠宮

回覆樓主:

真系60歲唔死都仲有新聞

公爵府

mother904 發表於 21-4-29 07:47
可憐原配變成雙失

老淫蟲爸爸,真係不知所謂,可憐的兒子與老婆,那個後生女也痴線

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

的老野.........利害

首頁

尾頁

跳至