自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

capricornbb 發表於 21-5-4 19:40
因為早幾年,印象有JM開po讚某某明星靚,有人話唔靚,但其他po就有Bob嫂有人讚靚,咁上下

可惜樓主嘅人情世故真係差啲
不斷喺度強調自己與別不同,要同其他姊妹有區分,即係要用比較去傷害人

呢種性格其實唔係咁要得

出身好唔好另計,反而係心地真係唔係咁善良
覺得自己靚冇問題,但當人哋反對佢或者唔認同佢,點解就要買埋其他姊妹落水?

珍珠宮

2021勳章 2018母親節勳章

liumeowjen 發表於 21-5-4 19:43
不斷喺度強調自己與別不同,要同其他姊妹有區分,即係要用比較去傷害人

我就唔鍾意佢,成日話BK JM xxxxxxxx,鍾意上來唔係咁講嘢囉!唔鍾意又何必成日上來開惹火post

可能回魂,好想知係邊個舊人

子爵府

2021勳章

Carol999 發表於 21-5-4 13:13
嘩~ 呢個hit post,hit左幾日都仲屹立不倒

勁呀!

最強hit post, 打破十年以來既紀錄

子爵府

2021勳章

Tobbyy 發表於 21-5-4 19:14
Bob嫂係女神呢個都市傳聞,馮有人講我都問佢出處,至今未有一個人答到我。媽呀。。。我真係好想知 ...

其實我都搜尋過都搵唔到Bob嫂係女神或話佢好正好索既post, 我都想搵到,起碼還Jm一個清白,冤枉人就唔係幾好啦

子爵府

2021勳章

capricornbb 發表於 21-5-4 19:47
我就唔鍾意佢,成日話BK JM xxxxxxxx,鍾意上來唔係咁講嘢囉!唔鍾意又何必成日上來開惹火post

可能舊人果時都已經俾人插到七彩,刀光劍影,之後再開返個新a/c 重新復活,搵個機會黎復仇,你見佢好多回覆都好似想撩架嗌咁

伯爵府

2021勳章

Pinky28 發表於 21-5-4 21:52
可能舊人果時都已經俾人插到七彩,刀光劍影,之後再開返個新a/c 重新復活,搵個機會黎復仇,你見佢好多回 ...
真係幸福有錢嗰啲,唔會驚死無人知,網絡世界,唔洗信唒

子爵府

2021勳章

liumeowjen 發表於 21-5-4 19:43

"不斷喺度強調自己與別不同,要同其他姊妹有區分"Jm講野真係一語中的,把問題既重心都說出來,佢鐘喜歡踩低別人來抬高自己,唔顧人感受,記得佢之前有個post 係踩ftm踩到好盡,之後又加返句依家已經係中環返工脫離左,但佢要明白呢度都有好多Jm d小朋友仲好細,唔係個個可以行開重回職場,佢d仔咁大個就緊係可以上岸啦,難為d小朋友仲細有排都未甩身果d, 佢就係度講風涼話,咁樣幾靚都無用啦,心地唔止唔善良咁簡單,直情係差

男爵府

2021勳章

Pinky28 發表於 21-5-4 22:11
"不斷喺度強調自己與別不同,要同其他姊妹有區分"Jm講野真係一語中的,把問題既重心都說出來,佢鐘喜歡 ...

唔係呀嘛,把口咁衰。佢自己都做咗10幾年ftm wor
咁佢咪廢中之廢
不過呢個都係佢嘅把戲之一,先踩完自己再兜個圈讚返自己

佢鍾意曬命曬到連自己個子宮都攞出來講,俾人知40幾歲子宮入面仲好正

不過我見佢仲有應其他人d post ,但就唔再入嚟呢度又係話自己好幸福

子爵府

2021勳章

liumeowjen 發表於 21-5-4 22:29
咁佢咪廢中之廢
不過呢個都係佢嘅把戲之一,先踩完自己 ...

已經成個bk既人都知佢好幸福架啦啵 仲講

子爵府

2021勳章

liumeowjen 發表於 21-5-4 22:29
咁佢咪廢中之廢
不過呢個都係佢嘅把戲之一,先踩完自己 ...

我見佢係咁同人塔山R水吹都俾Jm單打佢

水晶宮

2021勳章

茶木 發表於 21-4-30 09:40
我驚女人味=老

係人都會老架啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊