自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Yeelim 發表於 21-5-1 13:55
陳瀅都做得好, 小勇完全唔係陳瀅, 成個人唔同晒咁. 佢同阿蕭好有火花.

係!估唔到陳瀅可以做醜化自己嘅角色

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

cy101 發表於 21-5-1 09:31
其實小勇妻d衫款我都like!

係!小勇d衫好型又冇咁lady, 好啱佢個男仔頭角色

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

popocat 發表於 21-5-1 14:36
係!小勇d衫好型又冇咁lady, 好啱佢個男仔頭角色
佢應該得條婚紗係裙, 其餘全部都係褲款!!! 著得最少裙係佢!! 但好睇!!!

伯爵府

牛年勳章

KLDC 發表於 21-5-1 09:08
呢件靚靚

另一套都好,帶點叢林探險嘅氣息

人靚景靚

伯爵府

牛年勳章

Cheddar85ang 發表於 21-5-1 08:18
個衰鬼鄭宇,次次一出現就chok到發光咁

第一次覺得何廣沛好靚仔好吸引

子爵府

呢套戲overall 個個都做得好好,由其是Ali, 同埋每集尾段的句子,好有意思

大宅

kl21 發表於 21-5-1 17:06
呢套戲overall 個個都做得好好,由其是Ali, 同埋每集尾段的句子,好有意思
...

好睇好舒服好開心,主題曲又好聽晚晚追

男爵府

我一直以為蝦頭係主角
不過佢真係演得非常好

公爵府

這套戲蝦頭做得好好睇,每次佢行出嚟都好有氣場,好搞笑,好似劇中嘅大家姐!

大宅

最尾阿me 同 Matt 傾電話,係咪暗示仲會一齊,將來既野冇人知,好睇,特別係講班朋友,好有愛

伯爵府

回覆樓主:

Ali前半生都係湊仔家庭主婦,為老公為個仔
出嚟做嘢原來世界咁大,追逐理想為自己仲幸福,如果又係選愛情,生活都唔會變,結局幾好

珍珠宮

回覆 ~香奈兒~ 的帖子

大部份主角嘅衫同化妝, 場景畫面都好靚.蝦頭絕對係超水準. 睇佢做戲係一種享受. 唐仁超可愛, 同小玉妻呢一對好正. 至於王麗美, 身邊幾個超級筍盤都唔要, 自己一個人去周圍走, 實在離地. 佢同阿Matt一D都唔好睇. 無咩咁大嘅理由兩個唔可以喺埋一齊. 其實大團圓唔一定係老套, 大家睇開心咪好囉. 係要攪埋D咩淒美無奈結局先令人回味咩? 何廣沛外形好好, 但把聲仍然令人聽得唔舒服, 如果可以Man D 就好喇!
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

男爵府

回覆樓主:

套劇好睇,尤其阿蕭好盞鬼

男爵府

如果我係王麗美,我唔會同亞Matt一齊,因為我接受唔到佢同佢老婆一齊住,但係又成日話好鐘意我,仲要住正對面

禁止訪問

子爵府

mkmama21 發表於 21-4-30 23:02
係,證明咗,肥都可以好靚。

未必去到好靚,最多順眼....如果瘦d一定索

我自己覺得真係好少肥嘟嘟的大人好靚,小朋友就無所謂

子爵府

worthy 發表於 21-5-2 22:11
回覆 ~香奈兒~ 的帖子

大部份主角嘅衫同化妝, 場景畫面都好靚.蝦頭絕對係超水準. 睇佢做戲係一種享受. 唐 ...

佢離過婚,未必一定要再結婚
同埋matt同前妻分開左都仲可以之後有一個小朋友出生.....佢又表現到咁錫小朋友.....

正常女人見過世面好難揀佢喎⋯⋯雖然愛情係盲目....個結局幾好啦,而家年代女人唔一定需要男人

首頁

尾頁

跳至