自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

改佐每月三次,每次$2

男爵府

回覆樓主:

又縮

子爵府

每月儲完印花用埋就可以唔用了,用翻八達通、paywave仲方便

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

tracy0927 發表於 21-5-1 09:01
每月儲完印花用埋就可以唔用了,用翻八達通、paywave仲方便

始終八達通最方便。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

回覆樓主:

我keep住用Alipay 同wechat,就算儲哂印花都照用,方便check交易紀錄,同埋可儲分(掛扣左信用卡)

winwint    發表於 21-5-4 11:19

男爵府

回覆樓主:

用得勁掃賞嘅商戶選擇又係愈來愈少

wcpcelia    發表於 21-5-4 11:22

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

少左用.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

越嚟越縮水

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

加多個限期得24小時買滿$80.-減$4.-, 出手幾闊綽

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

tracy0927 發表於 21-5-1 09:01
都仲有每天$0.2.
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

水晶宮

TAKTAKB 發表於 21-5-1 10:06
我keep住用Alipay 同wechat,就算儲哂印花都照用,方便check交易紀錄,同埋可儲分(掛扣左信用卡)
...

我都係
每月都會儲滿2邊印花,儲滿晒就用wechat !

大宅

TAKTAKB 發表於 21-5-1 10:06
...

請問你是掛那一張信用卡可以儲積分?因為花旗銀行、渣打銀行、匯豐銀行都唔可以圖積分。

男爵府

都唔知佢點計,搭MTR、大家樂、百街買野、都係得一個印花。

別墅

又縮..... 咁真係唔洗再用佢啦

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

KIAILE622 發表於 21-5-1 22:16
請問你是掛那一張信用卡可以儲積分?因為花旗銀行、渣打銀行、匯豐銀行都唔可以圖積分。
...

我用渣打每月轉帳$2000比屋企人,有分喎。身份認證我係高級認證。

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

vadoo 發表於 21-5-1 22:48

每日只可儲一個印花

男爵府

MommyPanel勳章

KIAILE622 發表於 21-5-1 22:16
...

中銀icard有十倍積分,基本加額外九倍

珍珠宮

BK Milk勳章

vadoo 發表於 21-5-1 22:48

我又係唔明佢點計,有時儲到,有時又儲唔到,4月我有2個印,成日想儲埋第3個印,差不多每日都用支付寶,但都儲唔到第3個印,我覺得有啲搵笨,所以唔會再用支付寶

琥珀宮

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至