自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

太震驚了,大胃王有左bb

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

我有睇, 真的嗎? 真的話, 好震驚…

翡翠宮

畀面勳章

下?!

知唔知經手人是誰?
日日是好日

男爵府

回覆 123mummy 的帖子

係,非哥b站講左了唉,睇開佢地我知道左都好唔開心呀,如果大胃王努力讀書升到班就改變到自己將來了

男爵府

回覆 mother904 的帖子

但是黛薇仅仅知道,小伙子20来岁 无业 不知道哪里人 甚至连个照片都没有

哥咁講

子爵府

布丁Purin 發表於 21-5-2 11:56

係,非哥b站講左了唉,睇開佢地我知道左都好唔開心呀,如果大胃王努力讀書升到班就 ...

噢, 原來是b站。我睇佢YouTube, 睇佢地"叔叔阿姨出鍋啦!"好開心, 但今日搞成咁, 好可惜, 唉… 佢好似得15, 6歲。

翡翠宮

畀面勳章

大胃王始終改變不了命運......希望候哥努力,改變命運,將來過上好日子

123mummy    發表於 21-5-2 12:18
日日是好日

男爵府

原文係咁:

大家好,这两天我带孩子们出来玩一玩,我也散散心,孩子们很开心,可我却高兴不起来。

事发很突然,也非常让我震惊,昨天我传完接肉肉的视频以后,大哈向我举报看到黛薇在干呕说她怀孕了,我没有当真,但还是给钱大哈买来验孕试剂,没想到一测还真就怀孕了,晴天霹雳啊!当时就想敲她一顿,为了解决问题,我赶紧逼问她具体情况,但是黛薇仅仅知道,小伙子20来岁 无业 不知道哪里人 甚至连个照片都没有,这黛薇是真蠢呐 ,于是我联系了肉肉的父母,我们一起带着警察去抓那个小子,可惜当我们赶到小租屋时已经人去楼空,留给黛薇的号码也成了空号,肉肉爸扇了黛薇几巴掌以后要跟她断交,打算送她回农村生孩子,我安慰了好一阵,才勉强稳住肉肉爸爸,他们走后孩子们像往常一样开心的在看动画片,只有我一个人坐在阳台,很强的挫败感压的我喘不过气,好烦啊!
以上就是大致情况,我也不知道怎么处理黛薇的事了,让她回老家还是出钱带她去打胎,反正我现在一想到黛薇就来气,你说气不气人!

真係鄧飛哥難過

男爵府

希望,我最喜歡小候子,最懂事,可惜無爸爸媽媽錫,如果飛哥回國佢都唔知點算

翡翠宮

畀面勳章

布丁Purin 發表於 21-5-2 12:05

原文係咁:

坦白講,飛哥係局外人,無謂俾錢大胃王去打胎,萬一出了甚麼事,負不了這個責任。都係返農村,由得大胃王父母決定吧,非洲女人的命運......

大胃王真的不爭氣,我知道了這個消息也很不開心,一個女孩子和bb的未來就被摧毁了
日日是好日

子爵府

布丁Purin 發表於 21-5-2 12:05

原文係咁:
唔該曬你呀。 唉, 之前仲有一集係買個洋娃娃比佢, 今日搞成咁 ,希望飛哥早日把事情順利解決。

翡翠宮

畀面勳章

布丁Purin 發表於 21-5-2 12:11

希望,我最喜歡小候子,最懂事,可惜無爸爸媽媽錫,如果飛哥回國佢都唔知點 ...

小候懂中文,煮得一手中國菜,謀生應該不難,將來開個小餐館,或者可以脫貧
日日是好日

男爵府

感覺大胃王就好似當年既小翠咁

伯爵府

改變命運都唔係咁容易...

男爵府

回覆樓主:

前幾日先讚大胃王讀書乖左
睇完飛哥煮飯時成日忍唔住"鹽鍋裡倒,醬油鍋裡倒"

大宅

下!我今朝先睇完做肉包果集......
我仲話尼幾個非洲小朋友好幸福,大胃王幾歲啊?
時間帶走一切
唯獨不帶走我

珍珠宮

回覆樓主:

所以性教育好仲要

男爵府

回覆 TINACOFFEE 的帖子

好似係16歲

伯爵府

有追看。
唉~

男爵府

我睇開B站飛哥,唉,黛薇真係唔識諗
小猴子又乖又叻又勤力,普通話講得好標準,煮餸又叻,前景光明!

首頁

尾頁

跳至