自由講場

跳至

首頁
45678...14

尾頁

男爵府

lilysun123 發表於 21-5-9 16:43
多左二個頭,腋下同bikini位。

請問多2個頭係950定956

公爵府

花花姐 發表於 21-5-9 17:03
請問多2個頭係950定956

bri956,其實腋下都可以用body個頭啦,bikini位我就吾知。貴咁多。

大宅

emilylam 發表於 21-5-9 16:44
原來係彩光? 我以為激光

彩光係咪弱過激光?

緊係啦,用彩光果時,官方話唔傷眼睛,唔需要戴保護眼鏡

水晶宮

從新出發 發表於 21-5-9 17:07
緊係啦,用彩光果時,官方話唔傷眼睛,唔需要戴保護眼鏡

其他牌子都是彩光多嗎?感覺好像激光快見效,請大家指教

大宅

lilysun123 發表於 21-5-9 17:05
bri956,其實腋下都可以用body個頭啦,bikini位我就吾知。貴咁多。

biniki 頭,闊身d,相信function一樣

公爵府

從新出發 發表於 21-5-9 17:15

伯爵府

我今日都去sogo買咗Philips 950
有sogo信用卡再95折
佢寫20部,sales話冇限賣
我覺得呢個model最抵
我見fortress 網上有新model 958
唔怪之得950咁平

公爵府

Herobear 發表於 21-5-11 17:23
我今日都去sogo買咗Philips 950
有sogo信用卡再95折
佢寫20部,sales話冇限賣

早買早享受。

侯爵府

牛年勳章

好心動

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

早幾日係braodway買咗BRI956, 銀聯折實37XX, 仲送埋頭Satin Shave, 用完真係好後悔,後悔咁遲至買

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

lilysun123 發表於 21-5-3 15:08

用左半年,頭半年我每星期一次,而家一個月一次。我做上唇, ...

請問用後會 痕癢 和紅腫嗎?因為未用過,都係買畀個女用,因為她有濕疹,14歲
http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

公爵府

chiandjoyce 發表於 21-5-20 07:53
請問用後會 痕癢 和紅腫嗎?因為未用過,都係買畀個女用,因為她有濕疹,14歲
...

吾會,佢有5個度數,我只可以用3度,用過4度好乾。而家sogo bri950有減價好抵買。好似減到23号。

男爵府

oralb 發表於 21-5-19 16:19
早幾日係braodway買咗BRI956, 銀聯折實37XX, 仲送埋頭Satin Shave, 用完真係好後悔,後悔咁遲至買
...

請問Satin Shave有嘜作用? 點樣? 可以提供相片嗎?

子爵府

開心吸收勳章

wlok9625 發表於 21-5-15 18:46
Slik’n 好用!! 我都系聽朋友介紹 就心郁郁去買左 唔記得幾錢好似$3XXX? 用左3/4次後D毛明顯少左幼左
...

請問你用咩型號?

男爵府

lilysun123 發表於 21-5-4 16:10
有好多人係廁所打,因為有鏡。
如果廁所無插頭都要買充電啦。我自己覺得差800元太貴。我自己好心急,吾想等 ...

想請問你會是用那一度數脫毛?
因BRI923 是沒有自動探測皮膚膚色的, 而BRI950 & 956 是可自動調整膚色度數

謝謝!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

公爵府

AppleChow 發表於 21-5-20 12:57
想請問你會是用那一度數脫毛?
因BRI923 是沒有自動探測皮膚膚色的, 而BRI950 & 956 是可自動調整膚色度數 ...

我一般用3,面我先用1,無敏感加到3。
4号我用會痕同乾。

男爵府

lilysun123 發表於 21-5-20 13:01
我一般用3,面我先用1,無敏感加到3。
4号我用會痕同乾。

謝謝回覆.
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

lilysun123 發表於 21-5-3 17:39
面毛未試過,佢特別有一個頭係比面的,我只做唇毛。

請問打唇毛,會痛或打完部位會變小小黑嗎?

男爵府

從新出發 發表於 21-5-9 17:15
講問jm有試過bikini位嗎?方便使用嗎?我想買主要係脫bikini位,m到時會乾淨d

首頁
45678...14

尾頁

跳至