自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

https://std.stheadline.com/realtime/article/1564150/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-5%E6%AD%B2%E5%A5%B3%E7%AB%A5%E8%99%90%E6%AD%BB%E6%A1%88-%E7%B5%82%E8%BA%AB%E7%9B%A3%E7%A6%81%E7%B9%BC%E6%AF%8D%E5%B0%B1%E8%AC%80%E6%AE%BA%E7%BD%AA%E5%8F%8A%E8%99%90%E5%85%92%E7%BD%AA%E6%8F%90%E4%B8%8A%E8%A8%B4?fbclid=IwAR1ZKVAW5QLFvU29ABr74d5aS3blM6TRqv6XFnrvrP5gZDYoeeAM_SrnB64

珍珠宮

希望維持原判,打死人唔判終生點得,無天理...

水晶宮

回覆樓主:

正xx

伯爵府

回覆樓主:

死不悔改,應該槍斃

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

回覆樓主:

賤女人兩個,死賤種,憑甚麼上訴?佢地3個最有資格受虐待致死呀 上訴。被凌遲虐待慢慢死係最好

侯爵府

Shellyxlk 發表於 21-5-4 20:46
https://std.stheadline.com/realtime/article/1564150/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-5%E6%AD%B2 ...

上訴是否用法緩?唔好浪費公帑

侯爵府

kayen 發表於 21-5-4 20:54
上訴是否用法緩?唔好浪費公帑

當然係用納稅人錢啦,我都估到後母會上訴啦,估唔到個繼外婆都不知廉恥就去上訴,而且個後母連虐待兒童條罪都上訴即係唔承認虐兒啊?

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

應該上訴失敗後再判重d!浪費納稅人d錢!

wcpcelia    發表於 21-5-5 11:17

水晶宮

KUDOS 發表於 21-5-4 21:02

咪係

公爵府

咪係!希望判重啲,坐五年對於佢係太少。

子爵府

回覆樓主:

死不悔改

珍珠宮

仲有錢上訴,律政師可否不接?

水晶宮

Shellyxlk 發表於 21-5-4 20:46
https://std.stheadline.com/realtime/article/1564150/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-5%E6%AD%B2 ...

咁都上訴?希望再加監啦

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

世事無常 發表於 21-5-4 21:10

判夠30年,等佢喺入面同個女共渡30個寒暑,夠哂溫馨。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

侯爵府

世事無常 發表於 21-5-4 21:10

唔係講緊個外婆喎,係後母已經判咗終身監禁

男爵府

2母女都咁賤,唔死都無用,仲要用納稅人錢養住佢地真慘!

翡翠宮

畀面勳章

已經判終身,冇得再重嘞。可惜香港冇死刑
日日是好日

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

mother904 發表於 21-5-4 21:25
已經判終身,冇得再重嘞。可惜香港冇死刑

終身監禁如果行為良好都可以減年期,最後應該判佢地冇得減!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

死不悔改

伯爵府

上訴俾你早啲出黎都俾人打死啦

首頁

尾頁

跳至