自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

shamshamwong 發表於 21-5-6 19:29
認同,永遠停留在四大天王,陳奕迅,李克勤時代咩?
一班年青人努力向自己理想邁進,何必成日踩他們。當然 ...

其實佢地真係唔太差!
佢地完咗造星,有拍劇有出歌…..
佢地真係唔差嘅!只係宜包裝太重手,好偽韓咁!但有follow佢地嘅page,佢地好努力架!練歌練舞!
造星1到宜家,睇到佢地好努力丫!我自己都越嚟越喜歡佢地!不過…. 哩年佢地真係被cher 太盡!

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

sasa@uk 發表於 21-5-7 23:50
放寬到75% 入座率,youtube 已經好多飯拍如果你真係有興趣睇現場氣氛

我都好用心去睇下果d片段,但係真係少人喎,好似紅館3個區甘嘅人數,同埋都有搵下佢d現場片,佢地係咪hong kong style? 佢地跳得唔太齊?動作唔太一致,不過我自己都對姜濤ok,因為佢真係幾有禮貌嘅人,希望佢地下次再跳好d.

男爵府

kk80400 發表於 21-5-8 11:52
我都好用心去睇下果d片段,但係真係少人喎,好似紅館3個區甘嘅人數,同埋都有搵下佢d現場片,佢地係咪hong ...

我係現場 除左每4個位空1個位 基本上無乜空位!佢個場本身就細 更係少人啦!

男爵府

apple~y 發表於 21-5-8 07:53
12個最鐘意睇邊個?

更係無懸念姜濤

子爵府

Eunice0203 發表於 21-5-8 11:59
我係現場 除左每4個位空1個位 基本上無乜空位!佢個場本身就細 更係少人啦!
...

睇咗兩晚fans 放出嚟的片,慶幸最終決定比幾千蚊買牛飛,想睇住他們成長。

禁止訪問

男爵府

noel2010 發表於 21-5-8 15:46
睇咗兩晚fans 放出嚟的片,慶幸最終決定比幾千蚊買牛飛,想睇住他們成長。
...

好捨得呀你

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-5-8 11:59
...

係啦,個場本身細無計啦,希望下次紅館批到期我一定要搶飛

伯爵府

小源 發表於 21-5-7 23:53
好在你係到講,係FB IG講的話,班友粗口問候
講粗口又如何我講事實之嘛

大宅

noel2010 發表於 21-5-8 15:46
...

我同朋友都等緊紅館
黃牛炒到咁貴,唔捨得買

子爵府

可能呢班人未去紅館睇過show,基本上每個人開show 都加開幾10架巴士,而九展除左架shuttle bus之外,跟本冇車可以去到,吾好以為好勁啦,真正井底蛙!

水晶宮

小源 發表於 21-5-7 23:53
好在你係到講,係FB IG講的話,班友粗口問候

係、一話唔啱聽、就叫你番去睇tvb⋯⋯老野

禁止訪問

子爵府

回覆 恩庭寶貝 的帖子

你真係九吾搭八,睇完標題,再睇埋內容先覆我啦,究竟你out 定我out呀

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

SO?
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

子爵府

Eunice0203 發表於 21-5-8 21:18
好捨得呀你

我識嘅鏡粉都係買這些才可入場,有人買咗4場,因為專登飛番嚟香港又隔離為咗睇show。12 個fans club 好齊心,佈置會場好靚。睇個日我都會請假,早D去打卡。

珍珠宮

每日笑一笑 發表於 21-5-8 22:17
可能呢班人未去紅館睇過show,基本上每個人開show 都加開幾10架巴士,而九展除左架shuttle bus之外,跟本冇 ...

報紙無話勁,而係通知去睇既fans 有咁既安排

男爵府

每日笑一笑 發表於 21-5-8 22:17
可能呢班人未去紅館睇過show,基本上每個人開show 都加開幾10架巴士,而九展除左架shuttle bus之外,跟本冇 ...

邊有人以為好勁?基本上有show就有巴士線

珍珠宮

eva91605 發表於 21-5-8 22:09
我同朋友都等緊紅館
黃牛炒到咁貴,唔捨得買

你覺得紅館就有機會買到飛 ? 黃牛never dies

男爵府

noel2010 發表於 21-5-8 23:31
我識嘅鏡粉都係買這些才可入場,有人買咗4場,因為專登飛番嚟香港又隔離為咗睇show。12 個fans club 好齊 ...

唉 所以黃牛永遠存在 太多人想睇 唔介意比錢

首頁

尾頁

跳至