自由講場

跳至

首頁
34567...22

尾頁

伯爵府

亂吹d價 等出面黃牛易d放

男爵府

回覆樓主:

紅館開都會加班次啦...講到得佢係咁

peppamo    發表於 21-5-8 07:53

珍珠宮

candymeimei 發表於 21-5-6 18:47
哈哈
蘋果我最憎

咪係囉,食野買野分顏色,坐咩車又分顏色,而家連聽歌睇偶像都要分顏色咩。。。relax下啦香港人

男爵府

小源 發表於 21-5-6 19:00
亂吹d價 等出面黃牛易d放

d黃牛勁賤 佢肯減價 一分鐘比人掃哂d飛啦!之前我fd睇bts 臨開場係場外叫隻黃牛減小小都唔肯 即刻撕爛張飛都唔益d人

複式洋房

小源 發表於 21-5-6 18:59
點解又係你地幾個互覆又想造成多fans假象?如果笑你地偶像ian醜樣黑面都叫打手的話,上次就 ...

我都覺得佢唔靚仔㗎

但唔係樣衰

複式洋房

Eunice0203 發表於 21-5-6 19:17
d黃牛勁賤 佢肯減價 一分鐘比人掃哂d飛啦!之前我fd睇bts 臨開場係場外叫隻黃牛減小小都唔肯 即刻撕爛張飛 ...

癡線㗎?

複式洋房

cassie0025 發表於 21-5-6 19:12
咪係囉,食野買野分顏色,坐咩車又分顏色,而家連聽歌睇偶像都要分顏色咩。。。relax下啦香港人
...

真係好煩

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cfs 發表於 21-5-6 15:13
佢地又唔靚仔,有幾件仲好肉. 同真正既靚仔相差好遠,都唔明點解有人會鐘意妖男 ...

又唔係講到咁差呀(emoji),唔通後生果班同你鍾意四大天王咩?

大宅

好媽媽勳章

a-j 發表於 21-5-6 19:23
又唔係講到咁差呀(emoji),唔通後生果班同你鍾意四大天王咩?

認同,永遠停留在四大天王,陳奕迅,李克勤時代咩?
一班年青人努力向自己理想邁進,何必成日踩他們。當然他們還有很多進步空間。
其實看下全民造星1,可能大家明白呢班青年人係有努力

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-5-6 19:17
d黃牛勁賤 佢肯減價 一分鐘比人掃哂d飛啦!之前我fd睇bts 臨開場係場外叫隻黃牛減小小都唔肯 即刻撕爛張飛 ...

如果我係牛都會撕票,如果last min 減價咪個個等最後先買
幾時先可以殺晒d 牛呀

水晶宮

shamshamwong 發表於 21-5-6 19:29
一班年青人努力向自己理想邁進,何必成日踩他們。當然 ...

算啦,有啲人思想係咁,可能佢地都係咁踩自己仔女

珍珠宮

shamshamwong 發表於 21-5-6 19:29
一班年青人努力向自己理想邁進,何必成日踩他們。當然 ...

就係囉,自從佢地出現令到原本灰沉既香港叫做有返d生氣同活力,你可以唔鍾意佢地,但唔使踩到咁盡囉

伯爵府

cassie0025 發表於 21-5-6 19:12
...

你自己幻想就當真理,我最憎呢d 扮韓星既明星。想扮韓團,但係成團野真係好山寨。Rubberband都好黃,我又幾like佢- d 歌

珍珠宮

KamMui 發表於 21-5-6 19:51
你自己幻想就當真理,我最憎呢d 扮韓星既明星。想扮韓團,但係成團野真係好山寨。Rubberband都好黃,我又 ...

無問題呀,你有你憎mirror,你又有鍾意既RB, mirror 又有mirror fans 鍾意,我覺得好好呀,所以唔使拉政治講,你話mirror 偽韓或mk 我都覺得好過拉政治講

伯爵府

sasa@uk 發表於 21-5-6 20:02
無問題呀,你有你憎mirror,你又有鍾意既RB, mirror 又有mirror fans 鍾意,我覺得好好呀,所以唔使拉政治 ...

我個人分得好開,如果mirror 或姜濤 有d 歌好好聽,咁我都會成日聽,但仍然唔鐘意佢地

珍珠宮

無問題呀,你有你憎mirror,你又有鍾意既RB, mirror 又有mirror fans 鍾意,我覺得好好呀,所以唔使拉政治 ...

你鍾意band sound, 我鍾意k pop 類型,幾好呀,咁先係百花齊放

侯爵府

終於分到mirror and error

子爵府

珍珠宮

章太郎 發表於 21-5-6 22:15
你好清醒 我都覺得香港需要新一代偶像。

好似曾志偉成日攞姜嚟做話題,我覺得佢本身係想帶番起個 ...

多謝你唔反對佢地,就由得班新一代去闖佢地既天地啦,或者佢地會成功或者佢地會失敗,但都係一個希望嘛
不過我最希望不再有黃牛

大宅

好媽媽勳章

章太郎 發表於 21-5-6 22:15
你好清醒 我都覺得香港需要新一代偶像。

好似曾志偉成日攞姜嚟做話題,我覺得佢本身係想帶番起個 ...

完全認同,難道想新一代只喜歡韓星?

首頁
34567...22

尾頁

跳至