自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

77shirley 發表於 21-5-7 23:43
請問你是否用粉紅色包裝, 一包10個獨立包裝, 165mm bfe/pfe ?

我用過好用, 裡面有張合格証, 但又寫非醫用 ...

我用開佢5色嗰款!不過已經見唔到有得買!諗住白色都照買!點知行過好多間,都只係得175同145mm

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

leelee_m 發表於 21-5-7 08:30
萬O 屈記都用過,我較喜歡屈記

屈記好好多,萬0 早期level 2 還好,但level 3好焗.

水晶宮

cbeyond 發表於 21-5-7 00:06
有無用過香港色彩口罩, 只有藍/白色, 好用, 透氣好, 價錢平過屈臣氏, 抵用
...

請問邊度有得買?

珊瑚宮

popocat 發表於 21-5-8 10:07
請問邊度有得買?

https://hkcoloursmask.boutir.com/

網站訂, 2盒包順豐, 每盒會送一包消毒紙巾
Level 3 + 3防獨立包裝口罩, 個零一隻,好平。

水晶宮

cbeyond 發表於 21-5-8 10:26
https://hkcoloursmask.boutir.com/

男爵府

麵包姐姐 發表於 21-5-8 09:40
我用開佢5色嗰款!不過已經見唔到有得買!諗住白色都照買!點知行過好多間,都只係得175同145mm
...

應該唔係你個款, 因為只有白色

唔該.

水晶宮

cbeyond 發表於 21-5-8 10:26

Oxyair 焗唔焗呢?$85有紫色

珊瑚宮

popocat 發表於 21-5-8 14:12
Oxyair 焗唔焗呢?$85有紫色

睇人, 我屋企人覺得好用, 我就覺焗。
剛剛係街見惠民口罩, level 3 +3防,BK多JM讚好, 50隻$40獨立包裝,, 諗住送俾長者親戚。
摸落ok, 但香港色彩薄d

水晶宮

cbeyond 發表於 21-5-8 14:40
剛剛係街見惠民口罩, level 3 +3防,BK多JM讚好, 50隻$40獨立包 ...

抵喎!如果都係網購,都係試咗香港色彩先

侯爵府

麵包姐姐 發表於 21-5-8 09:40
...

我樓下個間日本城集團旗下日日士多仲有165mmJ&C 女士口罩賣,獨立包裝,睇入面個包裝同佢10個裝既一樣(有粉紅打斜logo)

伯爵府

自年初後推出牛年口罩,屈臣氏很久沒有推出新款口罩。不過屈臣氏粉絲不要失望,廠方剛推出新口罩款式。

今次廠方推出的新款 WatsMask 口罩,是印上蕾絲花紋的口罩,感覺高貴,而且一盒已提供黑/白和黑/紅兩款蕾絲口罩,適合一眾 OL 使用。此口罩用回 WatsMask 最高級的 Level 3 防護,成人尺寸,一盒 30 個獨立包裝口罩售 $119.9,易賞錢會員價則是 $78。新款口罩已在各門市和網店發售。

珊瑚宮

elbar 發表於 21-5-9 18:09
自年初後推出牛年口罩,屈臣氏很久沒有推出新款口罩。不過屈臣氏粉絲不要失望,廠方剛推出新口罩款式。
...

昨日有9折仲平
不過咁深色, 夏天用就麻麻了

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

tung0409 發表於 21-5-9 17:49
我樓下個間日本城集團旗下日日士多仲有165mmJ&C 女士口罩賣,獨立包裝,睇入面個包裝同佢10個裝既一樣(有 ...

太好!呢款我嗰邊日本城都有得買!知道係一樣,咁我可以買!唔該晒

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

elbar 發表於 21-5-9 18:09
...

其實佢成日都有新顏色出,不過好奇怪唔係間間舖頭都一樣嘅貨。

男爵府

cbeyond 發表於 21-5-8 14:40
剛剛係街見惠民口罩, level 3 +3防,BK多JM讚好, 50隻$40獨立包 ...

我早排就係見有jm推介又平買左,點知斷繩呀!

珊瑚宮

iris2014 發表於 21-5-9 23:27

大獲 , 送左俾長者了

男爵府

cbeyond 發表於 21-5-9 23:32
大獲 , 送左俾長者了

唯有用既時候帶定後備口罩

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

屈臣氏好好用

子爵府

iris2014 發表於 21-5-9 23:27

我老公又係咁話. 跟性佢轉用盾牌. 惠民比左工人用

侯爵府

麵包姐姐 發表於 21-5-9 21:05
太好!呢款我嗰邊日本城都有得買!知道係一樣,咁我可以買!唔該晒
...

唔洗客氣,大家都好熱心報料不同牌子口罩,互助互愛

首頁

尾頁

跳至