母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

仔仔就快出世,我打算頭兩個月試吓埋身全人奶,但之後返工泵奶如果淨係買免提泵奶器可以?因為一對已經要4000,再買多個regular 大機就會好貴,定係一定要兩種,免提個volume會唔會唔夠?多謝解答,新手好多擔心。

男爵府

Threeyear2020 發表於 21-5-7 13:53
仔仔就快出世,我打算頭兩個月試吓埋身全人奶,但之後返工泵奶如果淨係買免提泵奶器可以?因為一對已經要40 ...

你需要免提的原因係乜,如果只係想對手舒服,普通機加免提bra已經好夠用,除非你份工無位泵嘅,仲有需要邊泵邊周圍行住做嘢,先至必需要成部機係免提機,啲免提機其實都好大部,裝假狗咁遮唔到的,同埋細聲極都會嘈

大宅

uckukuku 發表於 21-5-7 19:03
你需要免提的原因係乜,如果只係想對手舒服,普通機加免提bra已經好夠用,除非你份工無位泵嘅,仲有需要邊 ...

多謝,你既意見好有用。我可能買咗個免提bra試吓先

男爵府

Threeyear2020 發表於 21-5-8 03:49
多謝,你既意見好有用。我可能買咗個免提bra試吓先

我睇完一輪無買到,外國 e 牌 或者 w 牌,貴啦,貴得嚟有啲網都無貨,因為我個普通機都幾多小問題,我又唸如果咁貴部免提機要買配件、要整,方唔方便(定係直頭無代理??

香港常見好似免提杯上面加細細舊嘢嗰三兩款review唔多,但都見過話唔係好夠力

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊