潮流時尚

跳至
[錢包] Chanel 銀包

首頁

尾頁

複式洋房

揀銀包定card holder 好?
感覺個銀包有啲大..但勝左保值
其實都無諗住買佢既銀包,唔係好襯自己
但係cc有種會令人一入坑就不停想再買嘢

別墅

riri_ly 發表於 21-5-8 15:06

銀包,唔係成日有架!

子爵府

回覆樓主:

我會揀Card holder, 用細袋要轉用card holder先可以放到

男爵府

銀包。。。。我好怕換card holder,換一,兩次就擺係度

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

銀包,呢個黑牛皮要入

子爵府

我兩樣都有
但用card holder 多好多,宜家疫情岀街都帶多左野,但又可以照舊用返細袋,又輕啲

男爵府

回覆 riri_ly 的帖子

系邊間有銀包?今日去海港城又系無貨!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

銀包
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

畀面勳章

請問邊度有貨?我禮拜五去海港城問都無

伯爵府

唔好成日諗保值啦,一用過都唔會係原價,揀鍾意既款用得開心咪得囉

我都冇用銀包好耐,用card holder同WOC 多,而家手機儲曬會員卡,手機付款,手機八達通,帶身分證車牌一兩張信用卡就得

伯爵府

2024勳章

我會揀card holder, 呢個銀包我都覺得大咗D, 如果出返有個再細D嘅就ok嘅

伯爵府

2024勳章

生命麵包 發表於 21-5-9 02:11
唔好成日諗保值啦,一用過都唔會係原價,揀鍾意既款用得開心咪得囉

我都冇用銀包好耐,用card holder同WOC ...

同意唔好成日諗保值! 先考慮鍾意同啱用, 唔係最終會係出售~
我都無用銀包好耐了, 用薄身card holder, 如有錢放係食內格, 但我個手袋無內格就麻煩少少

伯爵府

Card holder

大宅

我用咗Chanel袋後,已轉用mini o case同card holder當銀包用。

先不說保值與否,不要為買而買~首要條件係要啱自己用!

wcpcelia    發表於 21-5-10 09:04

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我會揀Card holder

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

我會二個買晒,方便用唔同袋

大宅

我買左銀包, 反而 CARD HOLDER成日冇貨

首頁

尾頁

跳至