潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hattienail 發表於 21-5-12 19:17
想問下衫初遇過最差果既sa佢做左d咩,你會唔揀佢?

其實又無乜特別,只係目無表情、態度愛理不理、好想我快d走咁⋯⋯
對於我嚟講已經非常接受唔到⋯⋯

伯爵府

Mamaskhy0011 發表於 21-5-12 19:35
最想就係 rose confetti 呀,3Q 8W 都係心水
不過我sa似乎真係唔想我出袋住 (之前佢講過近期好高 ...

我都無諗過咁快,見大家話等幾個月先有袋,心諗等吓都好喎,等等吓到時可能低配返d,點知又咁快,有時會諗究竟係好定唔好
1Q好靚架!問定SA呢隻色出到幾時,臨停前就出咗先,怕佢一陣停咗又要再等幾年先重出江湖~

伯爵府

hattienail 發表於 21-5-12 19:16
C 唔係唔算Qb所以先比我咩?我唔知呀,佢講明盡力我走之前咋,但一定唔會呢兩個月呀
...

我都唔知Q定唔Q,我出8W個C24時,扣足1:1⋯⋯

珍珠宮

男爵府

回覆 ChristyHayden 的帖子

個SA 走寶

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-5-12 20:03

其實又無乜特別,只係目無表情、態度愛理不理、好想 ...

都係既,最怕想買野睇野佢又唔志在果種sa

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-5-12 20:12
我都唔知Q定唔Q,我出8W個C24時,扣足1:1⋯⋯

應該要扣呀我都,如果攞c

伯爵府

jasminewan35 發表於 21-5-12 23:59

個SA 走寶

可能人哋手上有嗰d個個月spend幾十萬、過百萬的VVVVIP大客,所以有無我呢d魚尾仔都無所謂

伯爵府

babyloveh 發表於 21-5-12 17:16
So pretty!

謝謝欣賞
期待大家一齊share靚靚收穫~

男爵府

我以前個SA都木口木面, 而家轉左SA 買嘢都開心啲,又會俾意見,唔使估估下

伯爵府

jasminewan35 發表於 21-5-16 12:44

我以前個SA都木口木面, 而家轉左SA 買嘢都開心啲,又會俾意見,唔使估估下 ...

夾到好SA真係好重要,買嘢都會買得開心d、爽手d同放心d!

男爵府

ChristyHayden 發表於 21-5-12 20:09

我都無諗過咁快,見大家話等幾個月先有袋,心諗等吓 ...

原來配嘅比例係等到個袋到時先定?若果講明已夠spending配個袋,但等幾個月先到,咁等嘅期間不停買野係咪唔扣spending,可以留返出下個袋時用嚟扣spending? 定係個個SA唔同,問清楚先?

伯爵府

bbcheung53 發表於 21-5-23 21:52
原來配嘅比例係等到個袋到時先定?若果講明已夠spending配個袋,但等幾個月先到,咁等嘅期間不停買野係咪 ...

配的比例係因應不同時期會有所不同,也會因為不同的SA、不同的經理、不同的客人購物背景而有所不同,不一定是等到有袋先定。至於夠spending後在等袋途中繼續買嘢,呢d spending點計,就要問返自己的SA了。

伯爵府

GGsam 發表於 21-5-9 10:14
我都係粉紅粉,但只夠財力買Chanel , H 都只有機會去旅行,係外國買到,係香港真係無人無乜,無機會買到咁 ...

粉紅控實時要去英國官網揀心頭好喇~
https://www.hermes.com/uk/en/product/kelly-double-tour-bracelet-H064642CC3QT1/

首頁

尾頁

跳至