想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

HappyKaty 發表於 22-5-17 13:18
食一次就生到 仲要講到4個人睇 四個人都食一次就生到 接近100%。誇張得滯 而且聽其他留言話佢黎黎去去只係 ...

你都睇金多中醫都唔得啦,又有無叫太子個中醫退錢?我大住個肚做嘜要太緊張,緊張都唔係我?我不過講身邊有3個人睇都ok,中醫人夾人ge,你有時間就唔好多疑針灸下或睇下ivf資料好過不停話人打手

子爵府

HappyKaty 發表於 22-5-17 11:35
數字藥方?個個一樣?來來去去幾條方?咁都有人信?咁可能真係好多打手
...

唔係架,次次都唔同嘅藥,你同佢講有咩問題就同你加藥(我指我睇開果個)

洋房

noodle_noodle 發表於 22-5-17 18:35

唔係架,次次都唔同嘅藥,你同佢講有咩問題就同你加 ...

咪就係囉 邊有可能次次個個的藥一樣 差吾多架 (之前有留言咁講)

洋房

noodle_noodle 發表於 22-5-17 18:35

唔係架,次次都唔同嘅藥,你同佢講有咩問題就同你加 ...

我吾係講你睇果個呀

洋房

bsg 發表於 22-5-17 13:38
你都睇金多中醫都唔得啦,又有無叫太子個中醫退錢?我大住個肚做嘜要太緊張,緊張都唔係我?我不過講身邊 ...

你話你身邊3個睇都ok 呢個我吾知真假 可應能真都吾出奇 亦可能係假。不過你話全部都食一次就中 會吾會太誇張

洋房

HappyKaty 發表於 22-5-17 19:02
你話你身邊3個睇都ok 呢個我吾知真假 可應能真都吾出奇 亦可能係假。不過你話全部都食一次就中 會吾會太誇 ...

不過我是持平的 有留言話佢黎黎去都一條方 或數字方 都係留言講 亦吾代表係真。不過我係針對你話你三個同事都食一次就中 我覺得太誇張。但其他留言又見吾到話食一次就中。有的留言仲話食左好耐都吾中添。當然果的留言都吾代表係真。不過你寫到咁誇張會吾會。。。可能我智慧較低 吾識分辨真假。

男爵府

HappyKaty 發表於 22-5-17 19:02
你話你身邊3個睇都ok 呢個我吾知真假 可應能真都吾出奇 亦可能係假。不過你話全部都食一次就中 會吾會太誇 ...

金都有人自然搞一次就中,個d又唔通叫神奇,老實講廿幾歲健康身體無事快中有嘜出奇,同埋個劑小母雞湯有其他醫師睇過係谷卵藥方,原則上係將卵谷大再跟遲醫個計ge排卵時間do,中有嘜出奇 係ge就係佢可以好快計準則排卵日同劑藥養好卵到,其實好多坊間中醫都類似原理

男爵府

HappyKaty 發表於 22-5-17 19:21
不過我是持平的 有留言話佢黎黎去都一條方 或數字方 都係留言講 亦吾代表係真。不過我係針對你話你三個同 ...

我覺得後生又健康唔會要好耐時間,
就算之前見有jm係要iui/ivf,做完好幾次,唔係遲醫,都係放胎針灸食藥,哩家都中到,身體健康去普通調理易又唔出奇就算調理都可能好快

大宅

Jesswong1231 發表於 21-5-10 20:05
遲興毅中醫好唔好?想搵遲醫師調理身體,有沒睇過JM可以分享下

會唔會考慮試第二個中醫
黎過等好耐,睇過1次冇睇,唔係好夾

大宅

babyhobobo 發表於 21-5-14 23:25
回覆 Jesswong1231 的帖子

Hello 我有推薦人號碼 check pm

可唔可以pm埋我? thanks

洋房

回覆 babyhobobo 的帖子

我想要推薦人號碼,謝謝🙏

洋房

我都想要,可以pm我嗎(emoji)(emoji)

民房

回覆 gigi0318 的帖子

我都想要推薦人號碼,可以pm我嗎?五該你😉😉😉謝謝🙏

民房

回覆 Nails_mani9254 的帖子

我去預約但姑娘話要推薦人號碼,推薦人號碼可以分享給我嗎?pm我嗎?五該你😉😉

複式洋房

我都想要推薦人號碼可否pm?

民房

可以俾我嗎?謝謝

大宅

Jesswong1231 發表於 21-5-10 20:05
遲興毅中醫好唔好?想搵遲醫師調理身體,有沒睇過JM可以分享下

睇過,佢一開始就話我有
卵巢多囊症,之前我去做陰超,婦科醫生話我冇,所以睇左兩次冇睇

別墅

回覆 babyhobobo 的帖子

你好,可以給推薦人號碼嗎?🙏🏻🙏🏻🙏🏻

首頁

尾頁

跳至