自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

maymay220hk 發表於 21-5-12 13:40
其實做人懵懵哋仲開心

我好多時都係懵懵地
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

樓主係咪嚟搞笑架

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 21-5-12 13:28
下星期係端午節,望住隻粽,突然間想講,每一年嘅粽或月餅都係身邊嘅人送嘅。

無論係現實生活或者係網上世 ...

比你嚇一嚇下星期端午節,諗住即刻落樓買野包糭好在上網查下端午節係6月14

水晶宮

crystal媽咪 發表於 21-5-12 13:30

係喎

其實我曾經都以為下星期係端午節,然後比同事笑

水晶宮

funnykoala 發表於 21-5-12 13:32
明明樓主好感性分享緊感受

但大家都好理智咁錯重點睇日期

係囉,我地太理智

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我即刻走去望日曆,雖然我好少食粽

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 21-5-12 13:32
今晚晚餐食一隻
而家出去做運動先
我都好喜歡吃, 但怕肥, 做多點運動, 粽都是一隻起兩隻止

6月中才是端午節呀, 今個月19號是佛誕
今年對我來講不是很順, 但都希望未來會更好, 大家都加油
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

咁快咩?
我媽仲講下個月先包糉, 咪過左節囉...

珍珠宮

我五月仲要出糧架

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

端午節未有耐到喎

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

下星期係端午節......樓主, 唔怪得你朋友擔心你被騙.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

funnykoala 發表於 21-5-12 13:32
明明樓主好感性分享緊感受

但大家都好理智咁錯重點睇日期

初時睇就 , 之後變左

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 21-5-12 14:52
咁快咩?
我媽仲講下個月先包糉, 咪過左節囉...

如果冇人提
我唔會發現有錯
近來好忙,sorry

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 21-5-12 15:25
如果冇人提
我唔會發現有錯
近來好忙,sorry

哈...原來係六月

寶石宮

小傑媽媽 發表於 21-5-12 15:24
食埋呢2隻先再減

減肥係長期作戰
一面食
又一面減

男爵府

下星期係端午節,望住隻粽,突然間想講,每一年嘅粽或月餅都係身邊嘅人送嘅。

無論係現實生活或者係網上世 ...

6月20日,星期日
先係呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

無論係現實生活或者係網上世界,都有好多愛錫我嘅人。
昨日喺網上,有網友以為我被騙,差啲中招,pm提醒我。已唔止一次,多謝各位關心我。
\.

咁快?
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

寶石宮

FFchan 發表於 21-5-12 15:28
6月20日,星期日
先係呀!

我而家清醒啦
6月20號父親節
6月14號先係端午節

首頁

尾頁

跳至