自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

vivibabyvivi 發表於 21-5-14 13:45
你呢幾樣講唔通喎,潔癖怕死,你識個女朋友返嚟,都唔知對方之前做過乜架,難道到帶個女仔驗過身証明冇病 ...

又唔可以咁講嘅
我男朋友有潔癖,佢覺得啲雞一日接咁多客好污糟
但女朋友又唔可以咁講,你揀得個女仔,一定信佢為人,點都唔會揀個人盡可夫嘅女仔呱

男爵府

我反而好好奇點解咁多人都話好正常⋯最少,我身邊冇任何一位男士,響我面前承認佢有叫雞,大家嘅男性朋友都會直接同你地講有叫雞嗎?

茶類愛好者    發表於 21-5-14 16:56
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

佢講以前, 我覺得ok 喎
以前我舊公司有兩個男上司, 都有講出去玩, 佢地講到好搞笑

如果有女友/老婆都仲叫, 咁就有問題

我都有問c6以前有冇

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

saltato 發表於 21-5-14 14:20
我反而好好奇點解咁多人都話好正常⋯最少,我身邊冇任何一位男士,響我面前承認佢有叫雞,大家嘅男性朋友都 ...
通常敢做唔敢認
好坦白講自己係去叫雞嘅多數係雞蟲俾人睇唔起嘅

還你千世笑來世未必能遇到

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

cupid0627 發表於 21-5-14 14:17
又唔可以咁講嘅
我男朋友有潔癖,佢覺得啲雞一日接咁多客好污糟
但女朋友又唔可以咁講,你揀得個女仔,一 ...

同好多男人一樣,佢唔講,你點會知佢叫雞?
同樣,個女人唔講,你又點會知佢過去?
當然,當睇唔到,選擇相信,又係另一回事,

侯爵府

vivibabyvivi 發表於 21-5-14 14:29
當然,當睇唔到,選擇 ...

諗起交友Apps有個男人16歲搞大個女朋友個肚生左落嚟
佢仲好意思問我感情觀
佢30
玩家仲好意思打良家婦女主意
你滾開娶返滾友啦

子爵府

vivibabyvivi 發表於 21-5-14 14:29
當然,當睇唔到,選擇 ...

當然
乜都係講個信字,如果唔「信」,一切都唔會開始

男爵府

回覆樓主:

出咗黎做野後,做咗一份男多過女的工,才發現,男人叫 係好普通,爭在佢話唔話俾你知。男人以性行先,唔係個個咁純情,所有嘢由愛開始。

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

saltato 發表於 21-5-14 14:20
我反而好好奇點解咁多人都話好正常⋯最少,我身邊冇任何一位男士,響我面前承認佢有叫雞,大家嘅男性朋友都 ...

會講呀,不過嗰時細個,同啲friend 乜都會講,依家唔會喇,邊個夠膽喺我面前講我實打爆佢

Btw, 以前知有中學生去叫雞,嗰下真係幾震撼,後來知啲人有老婆女朋友都去滾就見怪不怪喇(唔係話正常)只係見怪不怪

大宅

timandy 發表於 21-5-12 18:39
睇AV又點睇?

睇AV都接受到,叫雞就……

珍珠宮

回覆樓主:

好難講,如果單身,有正常生理需要,明買明賣je~
就算係夫妻,都有性生活唔協調,都唔一定係賤嘅~
不過有時真係無樣睇,擺明到係花心同咸濕去玩嘅,果D先叫賤~

侯爵府

最唔喜歡d滾友娶老婆要良家婦女

yinjaiBB    發表於 21-5-14 17:21
茶類愛好者    發表於 21-5-14 16:59

子爵府

coolman008 發表於 21-5-14 13:25
我第一份工就已見識過男人叫雞和包二奶,所以一點驚訝都無,至於我嘅男人佢話無我咪信,只要不俾我知就算
...

當年放工後班同事好喜歡happy hour,當中就有機會聽到好多嘢,後來有機會出差去大陸,竟然俾我見到人地二奶,仲要公然大家一齊食飯,令我跌爛好多幅眼鏡,不過我不會多事,見到人地老婆亦不會出聲,但從此會小心選擇男人

茶類愛好者    發表於 21-5-14 16:59

子爵府

Fiona_yy 發表於 21-5-14 13:15
有潔癖, 怕死, 同無錢...玩既機會好微.
不過有小三另計...因為可以係免費... ...

免費的最貴

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

momoo 發表於 21-5-12 18:35
我有個四十幾歲嘅男同事,有老婆同一個仔,外表正直,為人風趣,今日同佢偈偈吓傾,佢同我講話以前後生有幾 ...

你有無問佢叫過會否有心癮? 我成日都好奇點解會去叫雞,唔怕污糟咩? 會錫隻雞嗎?

侯爵府

0q.cathy 發表於 21-5-14 16:59
你有無問佢叫過會否有心癮? 我成日都好奇點解會去叫雞,唔怕污糟咩? 會錫隻雞嗎?
...
佢哋覺得洗下就乾淨

珍珠宮

carolwong168 發表於 21-5-14 14:32
諗起交友Apps有個男人16歲搞大個女朋友個肚生左落嚟
佢仲好意思問我感情觀
佢30

冇錯!! 先唔講召妓係唔係人格嘅缺失、父母教育失格、無教養嘅行為!

Playboy 應該娶返playgirl, 良家婦女前世冇殺你父母,今世唔想回收被妓女玩爛嘅J!

做人公道d,人地養大個女,供書教學,悉心栽培,唔想個女最後同雞蟲搞埋一齊真係好難理解嗎?!

出黎浦個d男女,唔理你地叫雞叫鴨、約炮群P換妻咩都好,唔好成日要人接受你地個套,世上有好多人唔係咁……

唔好成日揾正人君子同良家婦女埋單!

男爵府

牛年勳章

未結婚有需要好正常
難到忍到極端去發生强奸好咩~

別墅

解決需要姐

公爵府

牛年勳章

每人也有自己行過的路,有對有錯,亦有很多错過,不竟亦已成過去,妳亦非他老婆,他又無背叛妳,又吾係撩你做什麼,他肯對妳咁信任,個人覺得很難得,當然,妳本人有自己內心的尺度,有点失望係明白的,但人就是無完美

首頁

尾頁

跳至