自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

伯爵府

同好勝Gigi 一樣,人生勝利組呢個朵應該搣唔甩架啦。
佢個樣好似五十幾六十個d 亞伯,攬住條後生女咁,唔講唔知佢得40 囉。
佢老婆反而呢張相ok 喎,不過兩公婆冇乜腦,成日講埋晒啲令人反感嘅嘢,好心收下口,努力工作,提升自己嘅EQ 先啦。

珍珠宮

回覆樓主:

佢本來就唔係好靚仔,仲要唔keep.....
陰公,咁後生仲殘過D阿叔....
不過就咁睇,佢地婚姻似乎幾幸福,一係佢老婆太大食,可能佢地唔識節制....

珊瑚宮

Cheddar85ang 發表於 21-5-13 11:27
馬明都係啦,咁老又唔打扮都無袁咁謝

馬明正常好多

珊瑚宮

回覆樓主:

真係好老 目測60歲都嚟緊

男爵府

做乜個樣越來越,,,,

男爵府

bosch 發表於 21-5-14 00:31
越黎越覺得佢慘... 只係個蛋糕啫, 好多人都整呢d 蛋糕架啦, 拉錢蛋糕咪仲物質肉酸, 咁都可以無限想像.... ...

我仔三歲生日都係車車蛋糕(emoji)

水晶宮

bosch 發表於 21-5-14 00:31
越黎越覺得佢慘... 只係個蛋糕啫, 好多人都整呢d 蛋糕架啦, 拉錢蛋糕咪仲物質肉酸, 咁都可以無限想像.... ...

Agree
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

伯爵府

睇完鐵馬、城寨、三個女人一個茵,以為會上位做當家小生㖭。

祝佢好運啦。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

abinayams 發表於 21-5-13 06:36
「我就是想祝願你,繼續對夢想的追求......然後繼續建築屬於我們的世界」,這就是治國平天下?佢老婆以為自 ...

佢老公係咪打算出來選突手?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

咦, 佢今次無錯喎, 真係要配名錶先做到人生勝利組既!!
寶兒個句 [你應該是已修身齊家,準備治國平天下] 有無用過腦呢?!
令人捧腹大笑!!!

子爵府

ASUS_JT 發表於 21-5-14 09:58
睇完鐵馬、城寨、三個女人一個茵,以為會上位做當家小生㖭。

祝佢好運啦。 ...

城寨、三個女人一個茵 係佢顏值高峰期, 之後就開始食軟飯了 .....

首頁

尾頁

跳至