自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

熊熊老婆 發表於 21-5-14 15:41
佢上一世應該拯救咗全人類

佢下一世有排還

珍珠宮

杜小田 發表於 21-5-14 15:05
老公仲要唔老唔樣衰, 咁多年都好愛錫佢!

呢樣係真!
金肶雖然被冠稱呂手褲。但大樓始終係精明機關算盡之人,金肶必需十分慬慎管好言行,乖乖地,才可以如常生活。另外,金肶亦要付出照顧患病體弱老人的代價,整天整夜出入摻扶⋯⋯唉,也要費心思處理老人脾氣~
而且大尾仁就唔一樣了!唔需要做呂手褲,衣食住行相當憂越已經非常好啦!有個乖叻仔,個老公出於名門,又對佢千依百順,日夜相伴。相貌端正,年紀相若,可以一齊四處遊玩!
大尾仁才是勝利人生吧!

茶類愛好者    發表於 21-5-15 09:22

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我覺得李+欣一定好開心,心諗以後都再冇老虔婆阻住佢

茶類愛好者    發表於 21-5-15 09:22
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

HoshiSora 發表於 21-5-14 16:32
呢樣係真!
金肶雖然被冠稱呂手褲。但大樓始終係精明機關算盡之人,金肶必需十分慬慎管好言行,乖乖地,才 ...
無得比
大美人話曬條件優越咁多
假假地叫港姐冠軍~
金比只係記者出身去到咁算係咁

珍珠宮

她自己條件真的好!

大宅

呢樣係真!
金肶雖然被冠稱呂手褲。但大樓始終係精明機關算盡之人,金肶必需十分慬慎管好言行,乖乖地,才 ...
你講得好到地

翡翠宮

杜小田 發表於 21-5-14 15:05
老公仲要唔老唔樣衰, 咁多年都好愛錫佢!

x2

伯爵府

Fishqqma 發表於 21-5-14 15:18

果個年代都會咁嘅年紀生b?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

zxzx 發表於 21-5-15 00:06
果個年代都會咁嘅年紀生b?

會!我有親友係!

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 21-5-14 14:45
103歲厲害!
提外話: 李嘉欣就可以話自己人生勝利組!

福壽雙全,人生算係咁了!

子爵府

呢樣係真!
金肶雖然被冠稱呂手褲。但大樓始終係精明機關算盡之人,金肶必需十分慬慎管好言行,乖乖地,才可以如常生活。另外,金肶亦要付出照顧患病體弱老人的代價,整天整夜出入摻扶⋯⋯唉,也要費心思處理老人脾氣~
而且大尾仁就唔一樣了!唔需要做呂手褲,衣食住行相當憂越已經非常好啦!有個乖叻仔,個老公出於名門,又對佢千依百順,日夜相伴。相貌端正,年紀相若,可以一齊四處遊玩!
大尾仁才是勝利人生吧! ...

係, 我覺得大美人仲好過徐紙皮, 紙皮太細個就入豪門, 入去就無左自己

大美人乜都試過嘆過玩過, 又趕得上尾班絶等靚車, 簡直 perfect, 如果可以多一個女就一流了!

陳法蓉、張可頤都好靚女, 但已年過 50, 無可能找到荀盤了!

茶類愛好者    發表於 21-5-15 09:23

珍珠宮

杜小田 發表於 21-5-15 01:16
係, 我覺得大美人仲好過徐紙皮, 紙皮太細個就入豪門, 入去就無左自己

大美人乜都試過嘆過玩過, 又趕 ...

係㗎~紙皮要維持形象,又盛傳個老公成日偷吃。一嫁入去就不斷人口生產。
⋯⋯相比起大尾仁,活得隨心自在,老公日夜陪伴。生一個小朋友,生活輕鬆。

至於年過50,又有唔錯的生活⋯⋯唔駛搵個男人返來煩心啦!
好似周海味咁,喺北京住大屋,又有幾隻寶貝狗狗。佢自己依家開心自由自在。佢講依家好好,唔想揾個男人返嚟陀手lung 腳⋯⋯

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

103歲, 好叻, 初初佢唔比大尾人入門, 係個仔堅持至有得入門。 入咗門就婆媳大鬥法, 家婆, 就梗係要快快生孫, 仲要男孫, 個陣尾人話去usa揾個代母同佢生, 激到個老虔婆, 咁都激唔死, 可能講掂數, 肯生, 仲仔, 至塞住老虔婆把口。而家去咗, 尾人開香檳。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Debbie0331 發表於 21-5-14 15:08
原來大仔14年己死,得番許晉亨

大仔過身時都七十幾歲,大許晉亨好多架。

侯爵府

畀面勳章

李曾經講過佢奶奶係好大年紀先生佢老公

伯爵府

lily-of-valley 發表於 21-5-15 01:55
103歲, 好叻, 初初佢唔比大尾人入門, 係個仔堅持至有得入門。 入咗門就婆媳大鬥法, 家婆, 就梗係要快 ...

你識位老人家㗎?點解稱呼人做老虔婆嘅?

大宅

SullytheMonster 發表於 21-5-15 03:46
你識位老人家㗎?點解稱呼人做老虔婆嘅?

未係!咁講嘢真係勁差。

珍珠宮

之後可能李會更做番自己
衣著上會有所改變

公爵府

chunui 發表於 21-5-14 15:47
咁好公道,xxxx 個朶跟佢一世

又如何?三姑六婆講咩又如何

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

杜小田 發表於 21-5-15 01:16

大美人乜都試過嘆過玩過, 又趕 ...

大美人今日既成就係努力上進得黎。 紙皮願意冇左自己就得啦,佢總算自愛唔會俾人笑一世,唔駛點拍戲捱苦,輕輕鬆鬆入豪門,幫62添下男孫搞好豪門形象就得。

首頁
12345...6

尾頁

跳至