自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

林峯日前於內地參與綜藝節目,在節目中談到愛情觀,他首次提到前度,坦言對方一直將她的思維強加給他,他為討好對方而做自己不喜歡的事。

節目中,林峯不開名提到曾被前度一直將她的思維方式強加到自己頭上,令到他為了討好對方,做自己不是真正喜歡的事情,「還會不停地說我有很多缺陷。」最終令林峯感到自卑,覺得自己甚麽都做不好。不過他亦坦言這段不愉快經歷,卻造就他有一個更好的愛情觀。

http://hd.stheadline.com/news/daily/ent/925849/

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

千語BB?

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

想當初好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛果個?

男爵府

lojo11 發表於 21-5-14 16:08
千語BB?

條女 擺明有問題,可能背後有人教條女咁做。
條女得個樣ok (後生果陣)
身材系零。
林峰大把選擇,宜家個樣靚 身材正 又識做人。
林峰宜家先真正做翻男人。
之前簡直浪費青春 曬左系條女身上

子爵府

Qq555666 發表於 21-5-14 16:14
身材系零。

佢前度出名係拜金,重點係不停咁fing錢

男爵府

lojo11 發表於 21-5-14 16:08
千語BB?

呢個女人係好有手段!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如果佢前度安分守己一早就做咗林太啦

wcpcelia    發表於 21-5-14 16:54
babycam    發表於 21-5-14 16:28
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

佢前度咁恐怖

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

據知佢前度依家既男友既屋企人很唔鐘意個女仔, 唔知前度會唔會撻Q呢

男爵府

米仔蘭 發表於 21-5-14 16:31
據知佢前度依家既男友既屋企人很唔鐘意個女仔, 唔知前度會唔會撻Q呢

傳佢呢一丶兩年內結婚!

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

千語又拜金丶又男人樣,好彩林走得甩!

別墅

內地女人不簡單

翡翠宮

畀面勳章

據聞林峯屋企人都好唔中意佢前度,所以一直都入唔到門
日日是好日

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

gogofie 發表於 21-5-14 16:07
  林峯日前於內地參與綜藝節目,在節目中談到愛情觀,他首次提到前度,坦言對方一直將她的思維強加給他, ...

分開左仲講人就唔係幾好,就算唔係bb, 個陣既好愛,現在咁樣傷害,林比人感覺好好先生,好好男友,但咁唱人就無品了。

silvabbb    發表於 21-5-15 20:32

男爵府

0q.cathy 發表於 21-5-14 16:54
分開左仲講人就唔係幾好,就算唔係bb, 個陣既好愛,現在咁樣傷害,林比人感覺好好先生,好好男友,但咁唱 ...

林生喜歡她時,做什麼都心甘情願。事後得不到佢所想的回報,便後悔了。

男爵府

mother904 發表於 21-5-14 16:42
據聞林峯屋企人都好唔中意佢前度,所以一直都入唔到門
傳聞個前度教林峰爭家產

珍珠宮

Qq555666 發表於 21-5-14 16:14
身材系零。

林峰又靚仔(唔好理天唔天然嘛,總之行出嚟好睇得)、又是當紅小生、屋企背景又有米,駛咩要比人踩唔好呀?

男爵府

分開左仲講人就唔係幾好,就算唔係bb, 個陣既好愛,現在咁樣傷害,林比人感覺好好先生,好好男友,但咁唱 ...

同意

男爵府

理性上同意你講法,感情上林同千,我支持林

公爵府

esmehouse 發表於 21-5-14 16:26
如果佢前度安分守己一早就做咗林太啦

依家這個老婆咪幾好

首頁

尾頁

跳至