自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

abinayams 發表於 21-5-14 19:18
点解无人觉得男人數前度係极无品既?

我覺喎,其實唔適合咪分手囉,又要遷就,又要覺得委屈,又要數人。

男爵府

mother904 發表於 21-5-14 21:10
講番自己感受,我唔覺得係唱,郭富城當年嗰句頂趾鞋就真係唱嘞

好同意你講法,我唔係熊FANS 但郭咁講完我對佢好反感

珍珠宮

回覆樓主:

前度唔算好靚只係青春,傳媒話林峯買咗好多名牌手袋比佢,這個女仔擺明貪錢。

用戶要求終止服務

牛年勳章

abinayams 發表於 21-5-14 19:18
点解无人觉得男人數前度係极无品既?

我覺得佢已經講得好含蓄,唔算數對方

未經許可,請勿轉載

男爵府

中意個時就話好愛,明明係自己心甘情願做d自己5想做ge事,過左去就算la,仲提尼做乜

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

而家講呢啲仲乜

大宅

牛年勳章

佢都係講返自己經歷又冇開名,我覺得無問題

子爵府

0q.cathy 發表於 21-5-14 16:54
分開左仲講人就唔係幾好,就算唔係bb, 個陣既好愛,現在咁樣傷害,林比人感覺好好先生,好好男友,但咁唱 ...

普通男歡女愛,分手唱人,係唔好。
但今次呢個case,女方擺明搵水魚,強搶家產。苦主公開經驗,等世人有所警覺,功得無量。

睇樓王    發表於 21-5-18 00:10

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

除咗1000語,佢仲有冇其他 ex? 1000 語同佢拍拖時,係咪17、8? 如果係,咁佢好勁。 亦舒話齋: 女人立志要早

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

beehoneybee 發表於 21-5-14 19:33
呢啲係個人修養問題,做佢Ex 真慘,男女間離離合合好平常,既然過去式就「互相尊重」。
...

係囉,同好友呻下就話人之常情 。佢係公眾人物,咁樣數人,其實好差囉。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

我唔係林峯fans, 但係見到佢當年咁錫佢ex, 覺得佢應該會係顧家男.
恭喜佢而家得到幸福家庭

水晶宮

回覆樓主:

有邊個男人,唔覺自己被女友/老婆操控?

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

何必要數返人呢?比人操控自己都有問題啦

侯爵府

mother904 發表於 21-5-14 21:10
講番自己感受,我唔覺得係唱,郭富城當年嗰句頂趾鞋就真係唱嘞

x2 ,佢講番自己感受咋喎,咁都叫唱衰?佢自己似表達返當年自己唔識應對,所以一直承受然後發現咁係唔work唔開心,愛情觀唔同咗咋喎。咩事突然多咗咁多道德高原居民? 林峯係咪得罪咗人??

侯爵府

大笨鐘 發表於 21-5-15 09:20
我覺得佢已經講得好含蓄,唔算數對方

係囉,認同呀!

子爵府

國貨城那些comment就真的係唱啦!我不是熊fans都覺得佢把口衰啦⋯⋯

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

pochario 發表於 21-5-15 11:20
x2 ,佢講番自己感受咋喎,咁都叫唱衰?佢自己似表達返當年自己唔識應對,所以一直承受然後發 ...

X3
講感受啫,吾通一定要讚美的說話

子爵府

Cathy1121 發表於 21-5-15 11:31
X3
講感受啫,吾通一定要讚美的說話

個女仔貪錢到咁,全世界講得就係林峰唔講得?林峰係受傷果個喎,果排見住佢暴瘦。

子爵府

0q.cathy 發表於 21-5-14 16:54
分開左仲講人就唔係幾好,就算唔係bb, 個陣既好愛,現在咁樣傷害,林比人感覺好好先生,好好男友,但咁唱 ...

同感。林似乎係想保護依家既老婆先咁做,聽聞佢老婆卑好多人上網留言話佢好醜樣,配唔起林,所以林開聲撐老婆。

侯爵府

學吓謝老四⋯⋯

首頁

尾頁

跳至