潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

如果一樣要咁多spending,大家會揀邊一個先?顏色就係容易襯衫嘅色系,好難揀,但我偏向揀B仔先。

大宅

babybabyu 發表於 21-5-17 15:20
如果一樣要咁多spending,大家會揀邊一個先?顏色就係容易襯衫嘅色系,好難揀,但我偏向揀B仔先。
...

你第幾個qb比你出mini kelly咁好既?

我會揀mini kelly ar!!

伯爵府

FATFATBO 發表於 21-5-17 15:30
你第幾個qb比你出mini kelly咁好既?

我會揀mini kelly ar!!

我都好suprises 能夠有呢個offer,但係B仔要等一等先拎到。

其實我未出過QB,之前推過mini lindy同constance ,好開心walk in咗好多次,夾到而家SA(心心*)

珍珠宮

Mini K,印象中B25手挽帶比較短,我怕會攞得唔舒服

我自己就兩個都吾揀,我揀K25or28/Mini Lindy/ B30

伯爵府

kavenzou 發表於 21-5-17 15:37
Mini K,印象中B25手挽帶比較短,我怕會攞得唔舒服

我自己就兩個都吾揀,我揀K25or28/Mini Lindy/ B30

其實我都想要B30,但未拎過上手,B25近來見好多lady拎實在太cute,miniK容量細,我自己好少拎細袋。唔知K28條帶會唔會好長。

男爵府

...

咁真係要睇吓你用袋習慣同埋咩身形喎,mini k細過b25, 如果你都好少拎細袋,咁你要減好多嘢先出得街。

b25只可以手拎,我骨架細都可以扣到上手碗嘅。

K28我覺得size好,但原裝帶係長咗少少

如果呢兩個揀我會揀mini k

公爵府

自己鍾意最緊要,如果最後兩個都好想擁有,就睇邊個顏色/扣自己喜歡多D,就要果個先,唔好心急,袋佢哋係有㗎!
聽你口吻鍾意B多啲就B啦,b25如果你一般出街容量都好夠呀, b30都係一個好實用嘅size...good luck! 等你分享

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

我會揀mini Kelly先

子爵府

我唔算好多嘢放
但mk2我就真心用唔到
因為太細

大宅

回覆 babybabyu 的帖子

睇吓你自己鍾意邊個多啲。如果兩個都鍾意同埋兩個都始終都要擁有嘅話,我會揀比較難啲嗰個先. So I would choose mk2 first. 呢個係要超級高陪同埋要等好耐!
反而我覺得 b25 唔係太難,所以等下次都無所謂. 但係如果你揀B25,spending 係咪唔會清零. 因為 mk2 配貨應該高 b25 好多

大宅

竟然mk可以快過b25?! 好羨慕
仲要一樣spending
我會揀mk!

伯爵府

Showy 發表於 21-5-17 15:50
咁真係要睇吓你用袋習慣同埋咩身形喎,mini k細過b25, 如果你都好少拎細袋,咁你要減好多嘢先出得街。

b2 ...

就係怕mini 袋上身個人睇落又胖了haha,不過真係考試容量,買袋真係講緣分

伯爵府

Miyazaki 發表於 21-5-17 15:54
自己鍾意最緊要,如果最後兩個都好想擁有,就睇邊個顏色/扣自己喜歡多D,就要果個先,唔好心急,袋佢哋係有 ...

其實兩隻我都未擁有,內心喜歡B25先,但mini K好難得,我都係專心等B先,希望大家都得到心頭好。

伯爵府

Joey8 發表於 21-5-17 16:00
我會揀mini Kelly先

伯爵府

Carriegerrard 發表於 21-5-17 16:31
我唔算好多嘢放
但mk2我就真心用唔到
因為太細

我覺得自己隻肥手塞入去拎野會有啲困難,不過H粉絲真心想擁有一個

伯爵府

bettyc123 發表於 21-5-17 17:05
回覆 babybabyu 的帖子

睇吓你自己鍾意邊個多啲。如果兩個都鍾意同埋兩個都始終都要擁有嘅話,我會揀比較 ...

係呀,需要重新計過,只可以二選一

子爵府

...

係mini Kelly 2嗎?
Mk 2 vs b25 係同色同扣嗎?如果不同色、扣,其實無乜可比性。

伯爵府

Siuwor 發表於 21-5-17 17:10
竟然mk可以快過b25?! 好羨慕
仲要一樣spending
我會揀mk!

已經決定疊埋心水等B仔,多謝大家分享 (心心*)

伯爵府

jasonmama888 發表於 21-5-17 17:25
係mini Kelly 2嗎?
Mk 2 vs b25 係同色同扣嗎?如果不同色、扣,其實無乜可比性。
...

係2 因為彈藥有限,加上好 surprise ,一直覺得自己未必有機會有offer,不過我而家專心等我而家想出的。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

B25
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至