自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

陳凱琳, 陳展鵬結左婚後feel到佢地發自內心的幸福感覺, 特別係陳展鵬, 以前覺得佢唔太識social, 性格好似孤僻D, 但近哩年覺得佢活潑開朗左, 多野講左, 而且成日幸福滿瀉的感覺, 陳凱琳都係, 一個人幸唔幸福真係有樣睇, 我都'鄧'佢地高興
李燦森結左婚有左肥lu之後, 成個人成熟穩重好多, 個氣場都唔同左, 同以前後生爭好遠, 而且佢老婆我有follow佢IG, 成日開懷大笑, 我諗每個男人放工見到屋企有笑容滿面的老婆同勁可愛爆笑的肥Lu, 都一定覺得好幸福

有冇識得身邊的人結左婚之後成個氣場唔同左? 好有幸福的感覺?

男爵府

szesze_lam 發表於 21-5-18 10:03
陳凱琳, 陳展鵬結左婚後feel到佢地發自內心的幸福感覺, 特別係陳展鵬, 以前覺得佢唔太識social, 性格好似孤 ...

都係呀,佢老婆Phoebe以前我麻麻哋佢,但而家感覺佢好賢良好溫柔,煎pan 成個氣場都變好咗,男人娶到一個好老婆真係可以改變命運呀

反而我對人生勝利組果pair好反感

伯爵府

Ftmagic 發表於 21-5-18 10:08
都係呀,佢老婆Phoebe以前我麻麻哋佢,但而家感覺佢好賢良好溫柔,煎pan 成個氣場都變好咗,男人娶到一個 ...

人生勝利組係邊pair?

水晶宮

都係呀,佢老婆Phoebe以前我麻麻哋佢,但而家感覺佢好賢良好溫柔,煎pan 成個氣場都變好咗,男人娶到一個 ...

係,個人覺得人生勝利組個pair既感覺唔係發自內心既笑容

babycam    發表於 21-5-18 10:40

珊瑚宮

szesze_lam 發表於 21-5-18 10:09

張生張太

ic34    發表於 21-5-18 14:53

男爵府

szesze_lam 發表於 21-5-18 10:09

啱啱過咗40歲嗰位型男,兜個圈話自己人生勝利組

wcpcelia    發表於 21-5-18 10:40

子爵府

回覆樓主:

仲有城城,由花花公子變左去買尿片,去超市

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

szesze_lam 發表於 21-5-18 10:03
陳凱琳, 陳展鵬結左婚後feel到佢地發自內心的幸福感覺, 特別係陳展鵬, 以前覺得佢唔太識social, 性格好似孤 ...

阿mo 同陳恩薇也是好幸福!雖然阿mo 尼幾年外表冇甘精神,但訪問一講家庭,佢的臉上幸福満満

子爵府

展鵬成日木木獨獨咁, 一提起個女就溫柔晒 ...
張生張太就算把啦, 大家各取所需

複式洋房

tahnee 發表於 21-5-18 10:32
展鵬成日木木獨獨咁, 一提起個女就溫柔晒 ...
張生張太就算把啦, 大家各取所需
...

邊個張生張太?

珊瑚宮

ponghl 發表於 21-5-18 10:42
邊個張生張太?

張袁偉豪 張寶兒

ic34    發表於 21-5-18 14:53
Manmanca    發表於 21-5-18 10:53

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

chuiyeebird 發表於 21-5-18 10:17
張生張太

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

煎pan囡囡好可愛

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我即刻都諗到人生勝利組兩公婆,個氣場真係唔同咗,係衰咗同討厭咗

水晶宮

張繼聰伉儷都係, 好愛對方好愛家庭

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

chuiyeebird 發表於 21-5-18 10:17
張生張太

呢一PAIR 我都唔知佢哋勝咗啲乜

水晶宮

chuiyeebird 發表於 21-5-18 10:45
張袁偉豪 張寶兒

男爵府

chuiyeebird 發表於 21-5-18 10:45
張袁偉豪 張寶兒

男爵府

煎pan婚後成個樣都醒神哂,吾同了

侯爵府

陳展鵬娶咗個好老婆, 啱啱睇篇新聞

Phoebe就指老公展鵬向來對她沒太多要求,她謂:「佢唔會直接要求我做一啲嘢,但言語間佢會話:『咦!你咁做會唔會好啲?』佢覺得我人生閱歷比較淺,會提議我學一啲嘢 ,但我自己都有我諗法,經過一輪角力後,我覺得都可以試,係我想佢開心啲,唔一定我認同佢嘅諗法。(咁即係配合佢啦,有冇同展鵬鬧過交?)都有,都係好無聊,小事到一個飲水杯,佢就會講到你嘅性格、人生將來閱歷,會有啲咁嘅情況,佢話我要成長!如果真係好鍾意呢個人就要tune一tune(調校)呢啲位!(咁你真係好鍾意佢喎!)所以咁快就衰喺佢手上!」

首頁

尾頁

跳至