想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

元朗的陳志成中醫好嘛?我同先生卵子精子質素都差。我有卵巢早衰,宮寒。我先生精子型態1%。
有jm睇過陳志成醫師,bingo?個陣睇佢係因為咩問題?

民房

回覆 s0416136 的帖子

我睇左佢2個cycle都無bingo,如果今個月我都無bingo,應該唔會再睇,好貴,佢30日藥$4200,針灸$790/次

複式洋房

CreamCreamy 發表於 21-9-15 11:48

我睇左佢2個cycle都無bingo,如果今個月我都無bingo,應該唔會再睇,好貴,佢30日藥$4 ...

真係好貴
我原本都諗住試下轉佢
但而家應該唔會lu

複式洋房

s0416136 發表於 21-5-19 07:29
元朗的陳志成中醫好嘛?我同先生卵子精子質素都差。我有卵巢早衰,宮寒。我先生精子型態1%。
有jm睇過陳志 ...

我睇緊佢呀~介紹我去既朋友都係睇佢幾個月就bingo左~
我係amh 勁低,老公型態差,之前ivf 放胎無成功,後來休息期間我轉左睇佢一個月唔夠就bingo, 但可惜後來小產左。(醫生驗胎話因為基因問題,唔建再試自然,所以黎緊會再做ivf) 我坐小月都有搵佢調理,身體都復原得幾快。
我覺得你要比d時間,因為佢係先幫你調理好,先會易d bingo。
同埋講真佢係幾貴,我其他朋友睇佢就淨食中藥,都會調到體溫。中醫都係人夾人,你可以自己決定。

複式洋房

CreamCreamy 發表於 21-9-15 11:48

我睇左佢2個cycle都無bingo,如果今個月我都無bingo,應該唔會再睇,好貴,佢30日藥$4 ...

針灸都有package 呀~$5900 x10次

大宅

有jm睇過陳志 ...

我睇左2個月,都冇動靜。
醫生係咁講話我一定有得生,講到好firm 咁,佢話睇我個名同出生年月日睇得出喎⋯⋯

但我覺得3日睇一次好密,日日都食中藥都好辛苦,針灸左幾次,好貴下。
最後我冇再睇,轉左第二個中醫調理身體(not for 生仔),唔使日日食中藥舒服好多,睇到第三,四個月,中醫話我身體調理得幾好,最後睇左5個月bingo 左。

複式洋房

有jm睇過陳志 ...

我小產後睇佢無耐又有,不過睇佢安胎都係小產,明明係空心胎佢居然話bb脈搏好強一定無問題,我買咗套票仲有好多張都放棄咗

男爵府

安室奈 發表於 21-9-15 22:50
我小產後睇佢無耐又有,不過睇佢安胎都係小產,明明係空心胎佢居然話bb脈搏好強一定無問題,我買咗套票仲 ...

用埋佢,當調理身體用

大宅

我係做ivf時一路睇佢,食中藥加針灸,睇到放胎前一日,最後一take成功左

複式洋房

joycewai 發表於 21-9-16 15:47
用埋佢,當調理身體用

過咗期喇,同埋我BB都出咗世,無揾佢揾返西醫安胎成功咗

男爵府

安室奈 發表於 21-9-17 07:17
過咗期喇,同埋我BB都出咗世,無揾佢揾返西醫安胎成功咗

恭喜哂

複式洋房

我放胎前有搵過佢調理 但我飲佢d藥失眠 係完全訓唔到教!唯有轉睇第二個 而且次次去親都叫我減肥 好煩 其他醫生都冇叫過 仲有佢同一時間睇3個病人 每次去親都要浪費2個鐘時間 都係個句 中醫真係人夾人

複式洋房

whyme8888 發表於 21-9-18 18:04
我放胎前有搵過佢調理 但我飲佢d藥失眠 係完全訓唔到教!唯有轉睇第二個 而且次次去親都叫我減肥 好煩 其他 ...

係喎,佢都有叫我減,真係減到佢自己都減左啦,又等得勁耐

大宅

安室奈 發表於 21-9-19 07:33
係喎,佢都有叫我減,真係減到佢自己都減左啦,又等得勁耐

其實佢自己都好大個肚腩
我無自由, 我失自由

首頁

尾頁

跳至