自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ada0708 發表於 21-6-3 03:45
50惠, 飄然利尻昆布, Return 同 Rerise係唔係都係一樣要成日用先得? 個個星期用?
...

我都想知呢幾款染髮產品邊款比較好用?

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

最近有朋友介紹我係HKTVmall到買左隻中草藥成份既育髪染髪精華,

育髮同時染髮, 無難聞刺鼻既染髮劑氣味, 染完頭髮都好柔順又有光澤.

而且染完D頭髮顏色都好自然好靚, 頭髮都好似甩少左.

ada0708    發表於 21-6-18 18:34

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我愛我的家 發表於 21-5-25 15:44
平時都係自己買染髮劑係屋企染, 慳錢又方便. 2-3個月染一次.

講開甩頭髮, 我都覺得次次染完頭髮都好易甩頭 ...

試過50惠個隻染髮膏, 用完頭髮光滑柔軟順服, 又唔難聞.

不過就要每星期染一次至會開始上色, 我就覺得有些幾麻煩,

要Keep住用先得, 但唔傷頭髮又唔會甩頭髮.

男爵府

我愛我的家 發表於 21-5-30 16:25
有無邊隻染髮產品對頭髮無咁傷? 染髮又可以減少脫髮?

有無人用過飄然/50惠? 呢D係唔係好D?

50惠都OK, 飄然未用過, 不過都係要每星期染, 要染多幾次先會慢慢上色.

係幾麻煩, 但唔傷頭髮又唔會甩頭髮.

或者可以試試呢隻中草藥成份既育髪染髪精華, 同平時用既染髮劑一樣, 染一次就得.

https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/H%26B/s/H6594001/%E8%AD%B7%E7%90%86%E4%BF%9D%E5%81%A5/%E8%AD%B7%E7%90%86%E4%BF%9D%E5%81%A5/%E5%80%8B%E4%BA%BA%E8%AD%B7%E7%90%86%E7%94%A8%E5%93%81/%E9%A0%AD%E9%AB%AE%E8%AD%B7%E7%90%86/%E4%BF%AE%E8%AD%B7/%E8%B2%9D%E5%A4%9A%E5%A7%BF%E8%82%B2%E9%AB%AA%E6%9F%93%E9%AB%AA%E7%B2%BE%E8%8F%AF-%E6%B7%B1%E6%A3%95%E8%89%B2/p/H6594001_S_BEAUHCSDB

伯爵府

我愛我的家 發表於 21-6-8 00:32
會唔會染完等耐D先沖洗效果會好D?

同埋係唔係真係可以減少脫髮無咁易斷髮同甩髮?
又唔覺

ada0708    發表於 21-6-18 18:37

公爵府

cocomama428 發表於 21-6-8 01:14
試過50惠個隻染髮膏, 用完頭髮光滑柔軟順服, 又唔難聞.

不過就要每星期染一次至會開始上色, 我就覺得有些 ...

50惠用法如何?

別墅

ada0708 發表於 21-5-21 21:26
多唔多人買染髮劑係屋企自己染頭髮? 用開邊隻? 幾耐會染一次?
有無邊隻染完D頭髮柔順又光澤, 又唔會太傷頭 ...

我多數都係自己買染髮劑染白髮, 都用過好多牌子, 好似隻隻差不多.

平時用開Salon de pro, 有特價時最平$40盒左右, 又平又抵用.

多數幾個月就會染一次, 想D頭髮柔順又光澤, 記得要用護髮素.

ada0708    發表於 21-6-18 18:38

別墅

anpanmenbaby 發表於 21-5-26 00:04
一定唔好用泡泡,超傷頭髮,染完勁旱

我都覺得泡泡好傷頭髮, 染完都好易甩頭髮.

ada0708    發表於 21-6-18 18:38

別墅

我愛我的家 發表於 21-5-30 16:25
有無邊隻染髮產品對頭髮無咁傷? 染髮又可以減少脫髮?

有無人用過飄然/50惠? 呢D係唔係好D?

我都想試飄然/50惠, 唔知染髮同育髮效果好唔好, 我都甩好多頭髮.
D頭髮越來越薄, 髮線好明顯....

別墅

cocomama428 發表於 21-6-8 01:08
最近有朋友介紹我係HKTVmall到買左隻中草藥成份既育髪染髪精華,

育髮同時染髮, 無難聞刺鼻既染髮劑氣味, ...

邊隻中草藥成份既育髪染髪精華?

別墅

cocomama428 發表於 21-6-8 01:23
50惠都OK, 飄然未用過, 不過都係要每星期染, 要染多幾次先會慢慢上色.

係幾麻煩, 但唔傷頭髮又唔會甩頭髮 ...

中草藥成分育髮染髮精華好似唔錯, 等我都買盒試試先.

請問呢隻貝多姿育髪染髪精華可以係邊到買?

平時係萬寧屈臣氏都唔見有既? 只可以係HKTV到買?

侯爵府

TMC3012 發表於 21-6-3 07:41
我用果隻又唔係成日promo果隻, 唔知枝染劑有冇分別,甩頭髮我就算用50惠都甩

50惠用左一排, 如果 ...

有無試過50惠新出個支黑髮激活精華?

侯爵府

cocomama428 發表於 21-6-8 01:23

係幾麻煩, 但唔傷頭髮又唔會甩頭髮 ...

謝謝分享, 我岩岩都係HKTVmall買左2盒, 平均$95盒都幾抵.

侯爵府

紫淇 發表於 21-6-17 16:50
我都想試飄然/50惠, 唔知染髮同育髮效果好唔好, 我都甩好多頭髮.
D頭髮越來越薄, 髮線好明顯....
...

我都覺得D頭髮越來越薄, 髮線越來越明顯.... C6都話我成日甩咁多頭髮.

侯爵府

紫淇 發表於 21-6-17 16:53
中草藥成分育髮染髮精華好似唔錯, 等我都買盒試試先.

請問呢隻貝多姿育髪染髪精華可以係邊到買?

我上FB睇過呢隻貝多姿育髪染髪精華暫時應該係HKTVmall到先有得賣,

或者有時係商場擺展銷.

如果你都想試, 可以上HKTVmall買兩盒$250用埋減$60優惠碼FA7SPA60,

$190兩盒平均$95盒.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ada0708 發表於 21-6-18 18:32
有無試過50惠新出個支黑髮激活精華?

冇, 要用好耐先知得唔得,又怕太泣

男爵府

ada0708 發表於 21-6-18 18:46
我上FB睇過呢隻貝多姿育髪染髪精華暫時應該係HKTVmall到先有得賣,

或者有時係商場擺展銷.

我都想買來試下,點樣先有優惠碼減$60?

侯爵府

TMC3012 發表於 21-6-19 15:30
冇, 要用好耐先知得唔得,又怕太泣

之前睇廣告都想買黎試試, 不過好似太貴了, 又唔知係唔係真係有用.

侯爵府

kellychan1 發表於 21-6-19 16:36
我都想買來試下,點樣先有優惠碼減$60?

係購物車付款下面有個係使用優惠劵, 輸入FA7SPA60, 就可以減$60.

單買一盒都可以用, $159盒減$60即係$99.

男爵府

ada0708 發表於 21-6-20 04:04
係購物車付款下面有個係使用優惠劵, 輸入FA7SPA60, 就可以減$60.

單買一盒都可以用, $159盒減$60即係$99. ...

Thank you!

首頁

尾頁

跳至