自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

青春期少男,好介意自己多腳毛,大熱天時死唔肯著短褲,可以點? 有諗過彩光脫毛,但男仔完全冇腳毛又好似好肉酸咁。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Giant 發表於 21-5-22 20:44
青春期少男,好介意自己多腳毛,大熱天時死唔肯著短褲,可以點? 有諗過彩光脫毛,但男仔完全冇腳毛又好似好 ...

我以為男仔只會介意少腳毛….
彩光好怪wor!

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

我仔都係,熱c 辣辣都要著長褲話遮住腳毛,唯有買d 薄長褲

珍珠宮

回覆樓主:

可能太濃密

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

青春期少男,好介意自己多腳毛,大熱天時死唔肯著短褲,可以點? 有諗過彩光脫毛,但男仔完全冇腳毛又好似好 ...

我老公冇腳毛,滑過我
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

冬天去脫 脫一兩次囉,少D,又唔會全冇

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咪理佢!咪長短褲都預俾佢!

子爵府

有個 post講家用脫毛機,可以全家一齊用喎

wcpcelia    發表於 21-5-24 12:20

水晶宮

有腳毛即係都十幾歲啦
咁大個,着長褲定短褲佢自己鍾意啦

伯爵府

想生BB熱投

男人有毛好正常
係咪青春期

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 21-5-22 20:57
我老公冇腳毛,滑過我

我老公冇乜腳毛,佢其實自己好介意,覺得好乸型!

珍珠宮

特別多? 唔著短褲著長褲

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

x2 我家少男也是鬍鬚,脚毛……通通話要脫

男爵府

男人無毛真係唔似男人,唔建議脱毛。我仔 12歲成脚毛都無所謂。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Titi 發表於 21-5-22 21:01
有個 post講家用脫毛機,可以全家一齊用喎

我有呀
試過恐嚇阿仔話幫佢脫腳毛,佢即刻護毛彈開
講真,如果介意想脫,家用脫毛機係幾好選擇

水晶宮

我仔都算濃密,但佢又唔覺有咩特別。

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

男仔有腳毛先唔會俾人話光管腳,以前我嗰年代男仔無腳毛著短褲會俾人笑。

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

唔鍾意就畀佢脫,可以提吓脫咗都要鍛鍊吓缐條,如果又冇腳毛,又白,又瘦就真係光管腳
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我仔也有腳毛,我成日同佢講係好正常的事,男仔冇腳毛先驚

wcpcelia    發表於 21-5-24 12:20

首頁

尾頁

跳至