使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021勳章 畀面勳章

每次係轉頁面嘅時候都彈出黎,平時一個廣告阻住左整個版面都算啦,呢個係每次出入都跳出黎

lulu豬    發表於 21-5-27 10:28
Mavis_mav    發表於 21-5-27 10:28

子爵府

2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

又唔知佢賣咩嫁喎,內容啲字又濛查查睇唔到嘅

公爵府

2021勳章

回覆樓主:

係,煩到爆

公爵府

2021勳章

gigi19810326 發表於 21-5-27 09:43

大圍火車站上蓋物業

伯爵府

2021勳章 Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

完全無睇過就X佢,落呢啲廣告只會令人反感 廣告商賺唔到錢,下次唔好再落啦
想認識多啲屯門友

瑪瑙宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

gigi19810326 發表於 21-5-27 09:43

大圍站上蓋屋苑...

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2021勳章

gigi19810326 發表於 21-5-27 09:42
每次係轉頁面嘅時候都彈出黎,平時一個廣告阻住左整個版面都算啦,呢個係每次出入都跳出黎

...
係好Q煩,成日彈出黎.如果佢地無廣告,點維持生計呀...仲有打手都要出糧的...

男爵府

2021勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

bk比新世界收購左,所以好多新世界廣告

子爵府

牛年勳章 2021勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 Macusmama 的帖子

係呀 ! 好煩, 以前我都無咁樣彈出嚟 !

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢唔咁, 我都冇咁憎佢

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

回覆樓主:

係。我以為得我一個人有呢個廣告

侯爵府

2021勳章

gigi19810326 發表於 21-5-27 09:42

...

係wo! 每入完一個post番去就彈出黎,以前果d係入唔同區先彈一次,佢依個係勁煩!!

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章

回覆樓主:

罰佢
唔買

侯爵府

2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

係呀,煩到嘔

複式洋房

回覆 gigi19810326 的帖子

姨個真係好煩

男爵府

2021勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係好煩

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

仲有DOVE.........

伯爵府

2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

其實佢無論彈幾多次,我都唔會買! 淨係覺得佢煩

大宅

2021勳章

而家上網完全無廣告

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊